Kenneth Hamann

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Hellerup

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Induviduel terapi 750 kr. Aftal tid

1 times individuel terapi

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

1 times parterapi

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 32 33 57

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapeut MPF. Bred erfaring med relationelle problemer, angst, depression, stress, sorg, lavt selvværd, ruminering og tvangstanker. Individuel og parterapi Kenneth Hamann - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Hvordan har du det?
Siden du har fundet vej til hertil, tænker jeg, at du (eller én du kender) ikke har det helt så godt, som du gerne vil have det. Det er der heldigvis råd for. For uanset hvordan du har det, kan du få hjælp til at komme godt videre i livet lige her. Psykoterapi er effektiv og professionel støtte, der hjælper dig med at få ro i kroppen, klarhed i hovedet og med at samle mod og styrke til vigtige forandringer i dit liv. Hjælp til f.eks. at bearbejde bekymringer, uro, angst, nedtrykthed, træthed, stress eller noget helt femte, der gør dit liv svært, og forhindrer dig i at leve dit liv med tilfredshed. Er du indstillet på at tage imod hjælp? Så er jeg her for at hjælpe dig. Ring og book en tid eller send en mail.


Det handler om dig
Det er altid dig, din aktuelle livssituation og dine udfordringer i livet nu-og-her, der er udgangspunkt for mødet mellem dig og mig i terapien. Hvis du ikke har været i terapi hos mig før, vil vores første møde sandsynligvis også handle om, at give dig et kort indblik i, hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. Men fælles for alle vores møder vil være, at det er dig og dit liv, der står i centrum.


Hvad kan du forvente?
Hos mig bliver du mødt i et professionelt, terapeutisk rum – fordomsfrit, ærligt og omsorgsfuldt. Hvad enten du befinder dig midt i en akut krise, står over for nogle meget svære valg i dit liv, er ramt af stress, angst, depression eller noget helt fjerde, kan du forvente at få effektiv hjælp til at skabe øget klarhed, balance og ro i dit liv. Med det mål, at du får bedre styr på tanker, følelser og evt. kropslig uro – både her og nu og i fremtiden. Uanset hvilke udfordringer du kommer med, vil du sandsynligvis opleve, at få større bevidsthed om dine egne reaktioner og handlinger og en stærkere erkendelse af dig selv og dine valg.


Hvem er jeg?
Jeg hedder Kenneth, er født på Nørrebro i 1968, vokset op på Vestegnen syd for København og bor i dag i Lyngby. Jeg er Psykoterapeut MPF, eksamineret fra Københavns Gestalt Institut samt certificeret stressbehandler hos Stressambassadøren og tilknyttet som behandler hos Prima-Care, et af Danmarks største sundheds-forsikringsselskaber. Desuden er jeg aktiv i det danske mandegruppemiljø og har arbejdet med personlig udvikling og terapeutiske forløb gennem en lang årrække – både i grupper og i individuelle forløb. Og så er jeg tilknyttet Mandecentret, hvor jeg hjælper med støttende, rådgivende samtaler til mænd i akut krise i forbindelse med skilsmisse eller parbrud. Jeg har også en kandidatgrad fra RUC bag mig samt en årtier lang karriere fra den pulserende reklamebranche, fem dejlige børn og to ekskoner på CV’et. Og så træner samt underviser jeg i shotokan karate på Østerbro.


Vil du vide mere?
Så er du meget velkommen til at spørge. Skriv eller ring. 

Biografi

Klientudtalelser

Anonym mand i 40'erne - ""Det var en ren life-saver for mig at gå i gestaltterapi hos Kenneth Hamann. Jeg brugte forløbet til et indre service check, og efter hver session var jeg glad, i balance og en smule mere afklaret. Gestaltterapi virker! Livsprocessen skal ned i kroppen! Jeg kan uden forbehold anbefale Kenneth Hamann som gestaltterapeut, Kenneth skaber et trygt og kompetent rum for selvudvikling som alle burde nyde godt af""  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 20'erne - "“Kenneth Hamann er en utrolig sympatisk, pålidelig og varm person, som viser interesse, følsomhed og menneskelighed overfor sin klient. Hans terapi er ufatteligt givende, fordi den lærer dig at tage ansvar for dig selv; ikke fordi Kenneth siger, du skal, men fordi han giver dig frihed og plads til at tænke selv og dermed blive klar over din rolle og dine muligheder i dit eget liv. Hvad jeg syntes var enormt rart ved Kenneths metode er måden, han i sit terapirum skaber tryghed og tillid på. Og så var det fantastisk at vidne, hvordan jeg ved at åbne op overfor Kenneth skridt for skridt fik lyst og mod til at åbne op overfor menneskerne uden for terapirummet. Jeg begyndte hos Kenneth for at få løst et specifikt problem, men havde ikke forventet, hvor meget jeg ville ende med at lære. Jeg har vigtigst af alt indset, at jeg i mange år har været et offer uden selv at vide det. Denne erkendelse har ændret mit liv – og det er præcis dét, Kenneth kan.”"  Læs mere  Læs mindre

Morten - ""Da jeg først mødte Kenneth var jeg i krise, efter et forlist kærlighedsforhold, med en stor sorg og ude af kontrol. Igennem meget empatiske samtaler og gode kommentarer på min situation og måde at tænke på, fik jeg ved hans hjælp styr på hvad det var jeg følte, fik ord på dem, og dermed i kontrol. Jeg kom ned i nogle dybe følelser, og med forskellige teknikker, bugt med den sorg som havde forhindret mig i at komme videre. Han var god til at lytte og fange de ord og tankestrømme som jeg skulle arbejde med, og efter 3-4 måneder var jeg igen klar til at se verdenen på en mere positiv måde og med fornyet kraft møde nye udfordringer. Jeg vil helt klart anbefale Kenneth som terapeut. Både fagligt stærk, men også en god og venlig mand som jeg helt sikker vender tilbage til, hvis jeg får det svært igen.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere