Katrine Skjernaa - Coach, Familieterapeut/-rådgiver

Katrine Skjernaa

Coach, Familieterapeut/-rådgiver

Glostrup, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Klippekort, 3*60 min. 1.800 kr. Aftal tid

Klippekortet kan deles op, så sessionerne er den længde du ønsker.

1:1 session 950 kr. Aftal tid

Til hvis du har en enkelt problemstilling du har brug for at vende.

Klippekort, 6*60 min. 3.700 kr. Aftal tid

Klippekortetkan deles op, så sessionerne er den længde du ønsker.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

1:1 session (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Til hvis du har en enkelt problemstilling du har brug for at vende.

Klippekort, 3*60 min. (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

Klippekortet kan deles op, så sessionerne er den længde du ønsker.

Klippekort, 6*60 min. (GoMentor videosession) 3.700 kr. Aftal tid

Klippekortet kan deles op, så sessionerne er den længde du ønsker.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Her er plads til dig, uanset hvilke historier du kommer med. Mit ønske er at hjælpe dig med at finde din plads, så du kan skabe balance i hverdagen. Katrine Skjernaa - Coach, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Hvad drømmer du om?

Drømmer du om at bremse hamsterhjulet? Eller måske træde helt ud af det?

Tænker du nogle gange “Er det det?”, selvom du i det ydre har alt hvad du kunne ønske dig?

Er der nogle gange en stemme, der hvisker, at du måske skal noget andet med dit liv?

Hos mig er der rum, ro og plads til at udforske hvad der egentlig er det vigtigste for dig. Og hvad du måske skal skrue ned for i dit liv.

Jeg tager udgangspunkt i den narrative metode, som jeg synes fungerer rigtig godt til at åbne op for refleksioner og tanker, som man ikke har nødvendigvis har været bevidst om før. I det narrative univers, er det dig, der er eksperten på dit eget liv, jeg hjælper dig blot på vej med de rigtige spørgsmål. Udover det narrative bruger jeg det jeg har lært på familiemasteruddannelsen samt Ind til kernen-forløbet, som jeg afslutter til efteråret.

Jeg er uddannet Familiemaster og Narrativ coach. Jeg bor i Ejby, Glostrup med min søn fra maj 2018, min mand, og vores kat. Mit ønske er at hjælpe dig til at få balance i hverdagen, så du kan leve det liv du drømmer om i stort og småt. 

Jeg har oplevet på egen krop, hvordan det er når stressen banker på, og det virker umuligt at prioritere sig selv, og komme ud på den anden side. Derfor er jeg i den bedste position til at hjælpe dig videre, uanset om du står med en sygemelding, eller om det er hverdagen, der kører lidt for hurtigt, til at du føler du kan følge med.

      Hvad er den narrative tilgang?

I det narrative univers, er udgangspunktet de historier vi fortæller om os selv, og som andre fortæller om os. Ved at udforske de historier, og samtidig, ud fra konkrete begivenheder i vores liv, begynde at finde andre historier, der også kan fortælles, får vi handlemuligheder vi ikke følte vi havde før.

På den måde kan jeg hjælpe dig med at finde ind til hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du kan handle på det.

      Hvad er en familiemaster?

Familiemasteruddannelsen er en uddannelse ledet af Rose og Magnus Maimonide, hvor fokus er at finde ind til hvordan man drømmer om at hverdagen ser ud, og hvad man så kan gøre for at udleve det.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere