Karen Margrethe Glass - Psykolog

Karen Margrethe Glass

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

 

Uanset baggrund for henvendelse er mit fokus at hjælpe dig med din personlige udvikling, som du ønsker i dit liv. I min psykologpraksis tilbyder jeg en bred vifte af erfaringsområder. Jeg hedder Karen Margrethe Glass er uddannet psykolog i 2003 og autoriseret af psykolognævnet. 

Samtaleterapi med en psykolog kan hjælpe dig med at opnå større indsigt og få reduceret generende symptomer, og støtte udviklingen af dine egne ressourcer og handlemuligheder i forhold til at klare livets udfordringer. 

Jeg tilbyder psykologiske behandling ved angst, lavt selvværd, mistrivsel og depression, samt tilpasnings- og belastningssymptomer, som stress, sorg, krise, problemer i forhold til nærtstående/pårørende, etc.  

Jeg har praktiseret som psykolog i kommunalt regi i en årrække, hvor jeg har arbejdet med pædagogisk psykologisk rådgivning og familiebehandling. Derudover har jeg været ansat på en specialskole for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser og ADHD samt i ungdomspsykiatrien. I forhold til voksne har jeg arbejdet i den kommunale beskæftigelsesforvaltning, hvor jeg hjalp mennesker med stress symptomer og depression samt arbejdede indefor hjerneskadeområdet. 

Desuden tilbyder jeg at udføre psykologiske undersøgelser på både børn, unge og voksne. Eksempelvis erhvervsrettede psykologiske undersøgelser og neuropsykologiske undersøgelser samt børne- og ungdomspsykologiske undersøgelser.

Derudover tilbyder jeg også at udføre forældrekompetenceundersøgelser for kommuner. Når jeg udføre forældrekompetanceundersøgelser, fortages en vurdering af forældrenes situation. Dets ressourcer og vanskeligheder som kommer til udtryk overfor barnet. Udgangspunktet er forældrenes evne til at varetage de konkrete basale og udviklingsmæssige behov hos deres barn. Derudover foretages samspilsobservationer mellem forældre og barnet. Jeg har videreuddannet mig i tilknytningsbaseret undersøgelsesmetodik. Herunder Adult Attachment Interview og reflektive funktioning. Child Attachment Interview, parent-child early relational Assesment (pecera) og EAS - emotional Avaliability Scales. Derudover har jeg en mangeårig og intensiv erfaring med kogntive- og neuropsykoloigske undersøgelser for både børn og voksne. Mentaliseringsevne er i fokus og handler om at kunne se sig selv udefra og forstå sit barn indefra. Mentaliseringsevne er afgørende for barnest udvikling. 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links eller kontakt mig. 

Kort ventetid. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.