Kamilla Lindgren - Psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Kamilla Lindgren

Psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapeut MPF, Emotionsfokuseret psykoterapeut (EFT) Særlige erfaringer med: Angst, lavt selvværd, stresshåndtering, kriser, skilsmisse/brud Kamilla Lindgren - Psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv, kontakt support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden

Kender du til følgende:

 • At føle sig ensom, (også selv om du måske er i et parforhold).
 • At komme ind i et lokale/rum, og det er som om alle kigger skævt til dig.
 • Det er som om alle har regnet "det" ud, og du ved ikke hvad "det" er.
 • At have det svært i grupper (en følelse af ikke at høre til).
 • At føle at du ikke slår til.
 • At føle at det er dig, der skal klare det hele.
 • At du mangler overblik og/eller overskud
 • At du havner i konflikter med dine børn, din partner og eller andre relationer


Psykoterapi kan hjælpe hvis du:

 • Har angst
 • Føler dig forkert og/eller anderledes (skam, skyld, uelsket)
 • Har lavt selvværd
 • Har stress og/eller har brug for stress håndtering
 • Er i en krise/et traume (ulykke, sygdom, død, mm)
 • Har brug for hjælp til grænsesætning.

 

Om terapi hos mig:

Det vigtigste i terapi er tillid og tryghed. Jeg vil møde dig åbent og empatisk. Det er dig, der sætter dagsordenen.

 

Vi skaber som mennesker nogle mønstre livet igennem, bevidst eller ubevidst. Og det er der rigtige og mange gode grunde til, vi gør.

Men senere kan vi opdage, at i stedet for at hjælpe os, begynder de mønstre at spænde ben for os.

Jeg kan hjælpe dig til at få øje på, hvad der sker, så du kan gøre noget andet, ændre mønster og blive en bedre udgave af dig.

 

Måden, jeg arbejder på, er ved at tage udgangspunkt i, det din krop fortæller. Jeg bruger dine kropssansninger/emotioner som navigation for, hvad der er vigtigt her og nu.

 

 

Om mig:

Jeg er psykoterapeut MPF (Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening). Jeg er uddannet psykoterapeut inde fra EFT-instituttet i Borgergade i København.

Jeg har altid arbejdet med mennesker. For mig er ”det hele menneske” vigtigt. Jeg er også uddannet lægeeksamineret massør og FDZ zoneterapeut.

Udover min klinik arbejder jeg også frivilligt som psykoterapeut i Café Exit.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig

Klientudtalelser

"Anne-Mette 43 år" - "Kære Kamilla. Jeg vil så gerne give dig en tilbagemelding på vores sidste samtale, fordi den fuldstændigt har ændret mit liv, "Den lille pige" har nu fundet sin rette plads i mig, og fylder og forstyrrer ikke så meget mere. Jeg føler mig let og rolig og har ikke følt mig fanget i mine følelser/offerrollen siden vores samtale. Så vil bare sige tak for hjælpen."  Læs mere  Læs mindre

"Maja 35 år" - "Hej Kamilla. Tak fordi du var der, da jeg følte mig helt alene i verden og troede jeg var verdens dårligste mor. Det var forløsende at få lov at sige alle de "forbudte" ting, efter den hårde fødsel, og at du ikke dømte mig ude. Du hjalp mig til at se, at jeg ikke behøvede at være perfekt. Den lille trives og har det super godt. Tak fordi du fulgte mig i en svær tid."  Læs mere  Læs mindre

"Andrea" - "En helt almindelig dag på arbejdet blev jeg overfaldet. Først var jeg i chokeret, så fyldt med skyld, for hvorfor så jeg ikke signalerne, og så skammen over at jeg tog det så nært. Der var jo ikke sket noget alvorligt, hvorfor var jeg så bange for at gå på arbejde igen? Kamilla ydede krisehjælp, men havde også øjne for alle de tanker, der kommer myldrende i tiden efter et overfald. Tak Kamilla."  Læs mere  Læs mindre

"Mette 55 år" - "Jeg gik i terapi hos Kamilla, mens hun var under uddannelse til psykoterapeut. Jeg startede, fordi jeg led af nogle svære angst anfald, der gjorde det svært for mig at færdes uden for hjemmet. Fra aller første gang følte jeg mig bare så velkommen og mødt lige der hvor jeg var. Kamilla er god til at skabe tryghed og nærvær. gennem samtaler og forskellige øvelser kom jeg helt ud på den anden side og lever i dag et liv uden angstanfald. Jeg tænker ofte på Kamilla med dyb taknemmelighed."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere