Julius Nørbo - Psykolog, Coach

Julius Nørbo

Psykolog, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er en erfaren erhvervspsykolog, der gennem 20 år har arbejdet med personlig-, ledelse- samt karriereudvikling. En af mine specialer er stress coaching. Julius Nørbo - Psykolog, Coach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden
Jeg er en erfaren erhvervspsykolog, der gennem 20 år har arbejdet med personlig-, ledelse- samt karriereudvikling. En af mine specialer er stress coaching.


Jeg skaber et tillidsbaseret rum hvor der er plads til sårbarhed, tvivl, usikkerhed og glæde.


Målet defineres af dig - midlerne er den seriøse samtale, hvor der udforskes, reflekteres og findes personlige ressourcer til at tackle problemstillinger eller danne grundlag for nye valg.


Om mig

Jeg er cand. psych. med to terapeutiske efteruddannelser. Derudover er jeg EMCC (European Mentoring & Coaching Counsil) certificeret coach. Jeg er underviser og censor på uddannelser i Danmark og Norge.


Jeg er en erfaren individuel rådgiver indenfor stress og work/Life balance og afholder kurser for ledere i Trivselsledelse og hvordan stress spottes og forebygges.


Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling gennem mange år. Kender til betydningen af opmærksomhed og refleksion i forhold til at skabe gode relationer - såvel til partner, venner og i arbejdssammenhæng.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere