Julius Nørbo - Psykolog, Coach

Julius Nørbo

Psykolog, Coach

Aarhus, Videosamtale

Personligt fremmøde

Stress og trivsel rådgivningssamtaler 900 kr. Aftal tid

Gennem samtalen afdækkes hvilke krav og ressourcer der har indflydelse på din aktuelle trivsel / stress situation. Hver session indeholder konkrete råd og metoder, der styrker dine muligheder for at handle i forhold til din situation.

Stress og trivsel forløb. 5 rådgivningssamtaler 4.000 kr. Aftal tid

De 5 sessioner er, ifølge min erfaring, tilstrækkelig til, at give dig overskud og evne til at håndtere de situationer, der stresser dig. Mellem hver session er der konkrete øvelser du kan anvende i dagligdagssituationer. Forløbet kan strække sig over flere måneder, så du netop kan opnå erfaring med nye metoder og tilgange til forskellige typer af belastningssituationer.

Coaching - ledelse og karriere 900 kr. Aftal tid

Arbejdsrelateret fokus, med udgangspunkt i dine værdier, kompetencer og mål

Nyt job ? Rådgivning og sparringsforløb 6.000 kr. Aftal tid

Er du opsagt eller ønsker et nyt job, kan jeg medvirke til at du får en skarp kompetenceprofil og sælger dig godt i cv og ansøgning. Er jobmålene lidt uklare er det første prioritet at afdække dit ønskejob, for så "brænder" du bedre igennem i jobsøgningen.

Personlig udvikling 900 kr. Aftal tid

Oplever du behov for at få en større mening med dit liv? Er der aktuelle kriser, som du finder er svære at håndtere? Står du for at træffe nogle afgørende valg, som du har behov for sparring på?

Personlig udvikling kan være et kortere eller længere forløb - og rumme dimensioner, hvor det er henholdsvis mine terapeutiske eller mine coaching erfaringer det kalder på.

Konfliktmægling 1.500 kr. Aftal tid

Afhængig af typen af konflikt, fordrer det ofte flere samtaler. Det kan være mellem to personer eller i en gruppe. Enhver opgave forudsætter telefon interview forud for aftale indgåelse.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Videosamtaler

Coaching - Ledelse og karriere (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Nyt job ? Rådgivning og sparringsforløb (GoMentor videosession) 6.000 kr. Aftal tid

Er du opsagt eller ønsker et nyt job, kan jeg medvirke til at du får en skarp kompetenceprofil og sælger dig godt i cv og ansøgning. Er jobmålene lidt uklare er det første prioritet at afdække dit ønskejob, for så "brænder" du bedre igennem i jobsøgningen.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er en erfaren erhvervspsykolog, der gennem 20 år har arbejdet med personlig-, ledelse- samt karriereudvikling. En af mine specialer er stress coaching. Julius Nørbo - Psykolog, Coach

Beskrivelse

Jeg er en erfaren erhvervspsykolog, der gennem 20 år har arbejdet med personlig-, ledelse- samt karriereudvikling. En af mine specialer er stress coaching.


Jeg skaber et tillidsbaseret rum hvor der er plads til sårbarhed, tvivl, usikkerhed og glæde.


Målet defineres af dig - midlerne er den seriøse samtale, hvor der udforskes, reflekteres og findes personlige ressourcer til at tackle problemstillinger eller danne grundlag for nye valg.


Om mig

Jeg er cand. psych. med to terapeutiske efteruddannelser. Derudover er jeg EMCC (European Mentoring & Coaching Counsil) certificeret coach. Jeg er underviser og censor på uddannelser i Danmark og Norge.


Jeg er en erfaren individuel rådgiver indenfor stress og work/Life balance og afholder kurser for ledere i Trivselsledelse og hvordan stress spottes og forebygges.


Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling gennem mange år. Kender til betydningen af opmærksomhed og refleksion i forhold til at skabe gode relationer - såvel til partner, venner og i arbejdssammenhæng.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere