Josephine Frederiksen

Psykolog, Coach

Odense, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale 5 sessioner med rabat 3.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale til unge op til 25 år 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale 5 sessioner med rabat, unge op til 25 år 2.850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale 5 sessioner med rabat (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale til unge op til 25 år (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale 5 sessioner med rabat, unge op til 25 år (GoMentor videosession) 2.850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykolog, coach og eliteatlet Josephine Frederiksen - Psykolog, Coach

Beskrivelse


Som psykolog, coach og atlet tror jeg på det bedste i mennesker og at alle kan blive den bedste udgave af dem selv.


I en travlt hverdag kan det være svært at give sig selv tiden til lige at stoppe op og undersøge, om man er på rette vej med sit liv.


Giver man sig selv tiden, tror jeg på at alle, på trods af udfordringer og modgang, kan lykkes med deres ønsker og drømme - store som små.
Måske har du et mål som ikke er helt klart endnu omkring din karriere, sport, relationer - eller måske er dine værdier ikke helt klare?

Måske har du brug for en bedre balance mellem dit arbejdsliv og privatliv?

Eller måske er du stødt på modstand i form af sygdom, uheld eller tab som har skabt en stor forandring og krise i livet?


Baggrunden for din henvendelse kan være mange ting og tanker, følelser, kropslige og adfærdsmæssige reaktioner kan virke overvældende.


I hvert tilfælde vil jeg med imødekommenhed, empati og autenticitet

støtte dig og dine behov i din unikke situation.


For som oftes er der noget, som kan stå i vejen for vores glæde, mål og ønsker - men en af dem, som vi hver især kan kontrollere og skubbe os i den rigtige retning, er os selv. Vi kan blive bedre til at fokusere på de positive tanker og dertil positive følelser og adfærd og lade de negative tanker passere forbi.


Du kan opnå et større refleksionsniveau og klarhed omkring dine værdier, hvad det er du gerne vil, hvordan du ønsker at gøre det og udforske, hvad der holder dig tilbage. For hvem ved måske er der udviklingsmuligheder der, hvor du arbejder i dag eller i en ny virksomhed? Og måske behøver en krise ikke at være mere skadelig end højst nødvendigt.Metode 


Mit udgangspunkt er din udfordring, situation og mål. Det der opstår i samtalen vil styre samtalens retning og dertil metoder og værktøjer. Disse metoder og redskaber kan stamme fra sport- og erhvervspsykologi men også coaching og kognitiv psykologi. 


Jeg retter mig mod at skabe læring og udvikling i praksis. For vi ved, at når man træner, kommer man i bedre form, og det gælder også for vores psyke. Hverdagens opgaver rummer fantastiske muligheder for at træne vores opmærksomhed og lære nyt.


Jeg ønsker at styrke dine kompetencer, så du kan takle fremtidens udfordringer også efter vores samtaler. Men er dit ansvar at opnår den ønskede udvikling og det kræver også, at du giver dig selv tid til at reflektere og er villig til at træne, udfordre dig selv og lære dig selv bedre at kende.


Lidt om mig

Det er meningsfuldt for mig at støtte andre, da det bringer glæde og energi til andres og min hverdag.


Jeg har tilbragt mine barndomsår i Italien, hvilket har beriget min kulturelle forståelse og vækket en interesse for kulturpsykologi. Det er altid motiverende for mig at møde og arbejde sammen med forskellige kulturer.


I dag er jeg Team Danmark atlet og træner mod OL i sejlsport. Jeg elsker min sport, at hjælpe andre og være fuldt tilstede i betydningsfulde samtaler. Takket være min arbejdsplads kan jeg være erhvervspsykolog under fleksible arbejdsvilkår.Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål pr. mail eller telefon. 
Du kan også forespørge en tid med det samme. 

I nogle perioder vil jeg udelukkende kunne tilbyde video- eller telefonsessioner, da jeg vil være i udlandet på træningslejr, men disse kan kombineres med samtaler ved personligt fremmøde, når jeg er hjemme i Danmark.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere