Josephine Frederiksen - Psykolog, Coach

Josephine Frederiksen

Psykolog, Coach

Kolding, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale til unge op til 25 år 499 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

42 40 15 10

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 599 kr. Aftal tid

Individuel samtale til unge op til 25 år (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

42 40 15 10

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykolog, coach og eliteatlet Josephine Frederiksen - Psykolog, Coach

Beskrivelse

I en travl hverdag kan det være svært at give sig selv tiden til lige at stoppe op og undersøge, om man er på rette vej med sit liv.


 • Måske har du et mål som ikke er helt klart endnu omkring din karriere, din sport, dine relationer eller dig selv - Måske er dine værdier ikke helt klare?
 • Det kan også være, at du ønsker en bedre balance mellem dit arbejdsliv og privatliv?
 • Eller måske er du stødt på modstand i form af sygdom, uheld eller tab, som har skabt en stor forandring og krise i dit liv?


Baggrunden for din henvendelse kan være mange ting og tanker, følelser, kropslige og adfærdsmæssige reaktioner, der kan virke overvældende.


Giver man sig selv tiden, tror jeg på at alle, på trods af udfordringer og modgang, kan lykkes med deres ønsker og drømme - store som små. 


For som oftest er der noget, som kan stå i vejen for vores glæde, mål og ønsker - men en af dem, som vi hver især kan kontrollere og skubbe i den rigtige retning, er os selv. Vi kan blive bedre til at fokusere på de positive tanker og dertil positive følelser og adfærd og lade de negative tanker passere forbi.


Du kan opnå et større refleksionsniveau og klarhed omkring dine værdier, hvad det er du gerne vil, hvordan du ønsker at gøre det og udforske, hvad der holder dig tilbage.


Om samtalerne

Mit udgangspunkt er din udfordring, situation og mål. Det der opstår i samtalen vil styre samtalens retning og dertil metoder og værktøjer.

Disse metoder og redskaber kan stamme fra sport- og erhvervspsykologi, men også coaching og kognitiv psykologi.


Jeg retter mig mod at skabe læring og udvikling i praksis. For vi ved, at når man træner, kommer man i bedre form, og det gælder også for vores psyke.


Jeg ønsker at styrke dine kompetencer, så du kan takle fremtidens udfordringer også efter vores samtaler. Men det er dit ansvar at opnå den ønskede udvikling og det kræver også, at du giver dig selv tid til at reflektere og er villig til at træne, udfordre dig selv og lære dig selv bedre at kende.

I hvert tilfælde vil jeg med imødekommenhed, empati og autenticitet støtte dig og dine behov i din unikke situation.Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål pr. mail eller telefon.

Du kan også forespørge på en gratis forsamtale eller en ledig tid med det samme.


Lidt om mig

Jeg har tilbragt mine barndomsår i Italien, hvilket har beriget min kulturelle forståelse og vækket en interesse for kulturpsykologi. Det er altid motiverende for mig at møde og arbejde sammen med forskellige kulturer. I dag er jeg Team Danmark atlet og træner mod OL i sejlsport. Jeg elsker min sport, at hjælpe andre og være fuldt tilstede i betydningsfulde samtaler.

Som psykolog, coach og elite-atlet tror jeg på det bedste i mennesker - og at alle kan blive den bedste udgave af dem selv


Jeg ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere