Jørn Janby - Psykolog

Jørn Janby

Psykolog

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Autoriseret psykolog med en række videreudviklende tillægsuddannelser blandt andet gestalterapi.

Gennem mange år har jeg arbejdet med menneskelige problemer og kriser. Jeg har udøvet psykoterapi dagligt gennem de sidste 35 år, omfattende blandt andet depressive, nervøse og stressrelaterede tilstande.

Jeg tilbyder:

  • Individuel terapi (til børn, unge og voksne)
  • Parterapi

Mange mennesker kontakter mig, fordi de ønsker at arbejde med begrænsninger i livet – andre ønsker at arbejde med at udvikle personligheden.

I disse situationer vil samtaleterapi ofte kunne hjælpe.

Jeg har specielt erfaring indenfor:

·  Depression
·  Angst
·  Manglende selvtillid
·  Nervøsitet
·  Stress
·  Nedsat livslyst
·  Mobning
·  Parproblemer

Min metode er at opnå dyb indsigt i din situation, for dernæst at hjælpe dig til at skabe en forbedring - så du kan få det bedre. Hertil anvendes de terapeutiske redskaber, der findes bedst egnet til dig.

Målet med terapien er at du, i størst mulig omfang, kan blive et lykkeligt menneske. Mange klienter giver udtryk for, at vi gennem terapiforløbet bevæger os i retning af dette mål og i højere grad bliver i stand til at gå videre på egen hånd.

Sammen arbejder vi på, at du igen kan opnå mere lykke i dit liv.

Jørn Janby

Klientudtalelser

MB, Kolding - "”Jeg føler mig helt frisk nu – det har været helt fantastisk – imponerende godt klaret – vil gerne anbefale terapien – man føler hele tiden det er en behagelig samtale”"  Læs mere  Læs mindre

BP, Vejle - "Jørn Janby har hjulpet mig ud af en alvorlig depression. Han har en særlig evne til at finde kilden til problemerne og vise en enkel vej fremad."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.