Jette Nieland - Psykolog

Jette Nieland

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden mentor.

 

Jeg har i 20 år arbejdet med et særligt fokus på sygdomme som angst, depression og andre sygdomme der påvirker vores hjerne. 

Jeg har stor erfaring i at arbejde med forskellige former for stressrelaterede sygdomme i forhold til arbejdslivet. 

Gennem min tidligere uddannelse i økonomi og international handel sammen med min erhvervspsykologiske uddannelse har jeg et særligt blik for de situationer, som kan opstå i erhvervslivet og i organisationer

Jeg taler dansk, engelsk og tysk.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på eller at sende en kontaktanmodning. Find kontakt info til højre.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.