Jette Fjeldgaard - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut

Jette Fjeldgaard

Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Familieterapi "At være sig selv - sammen" Jette Fjeldgaard - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

Kontakt support for hjælp med at finde en anden mentor


Oprindeligt er jeg uddannet som social og sundhedsassistent med mange års erfaring med unge og voksne i social- og behandlings psykiatrien og dermed også deres familier.


Jeg har altid været meget optaget af hvordan familier håndtere de vilkår der opstår i deres hverdag, det være sig hverdags konflikter, skilsmisse, dine og mine børn og måske også et fælles barn, tab og traumer, herunder barndoms traumer, dødsfald, voksne der har senfølger efter seksuelle overgreb som børn og hvad der nu måtte være.


Jeg har mange års erfaring med at møde familier og enkeltpersoner i de mange forskellige livssituationer og kriser der opstår som en del af livet.


Jeg bestræber mig på at møde det enkelte menneske på en ligeværdig, fordomsfrit og med dyb respekt og indlevelse i deres livssituation med åbenhed og nysgerrighed på en støttende og udfordrende måde og med nærvær og respekt.


Der kan arbejdes med helt konkrete problemstillinger, mens andre forløb tager form af en udviklingsproces, hvor der ikke er et klart mål.

Ligeværdighed, integritet, autenticitet og egen ansvarlighed er essentielle ord i alle relationer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere