Jette Fjeldgaard - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut

Jette Fjeldgaard

Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut

Dronninglund, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel psykoterapi 700 kr. Aftal tid

Vi bærer alle rundt på en psykologisk arv, som på forskellig vis præger den måde vi oplever, føler og handler på. Individuel terapi kan bidrage til en større selvindsigt og ikke mindst forståelse af sammenhænge mellem dine handle- og reaktionsmønstre.

Alle kan gå i terapi - og mange gør det. For nogle er det timer der skal til, for andre bliver terapien en åbning der strækker sig over mange møder. For andre kan det handle om at komme støttet og sikkert gennem en livskrise.

Centralt er det at finde inspiration og måder at udfolde sine talenter på og følge sine egne værdier.

Individuel terapi giver mening, når der er tale om at arbejde med dybere mønstre og reaktioner.

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

"At være forskellige sammen." 

Vi lærer os selv at kende i samværet med andre. Noget af det vigtigste for vores velbefindende og mulighed for udvikling af vores relationer til hinanden - og i særdeleshed til vores partner.

Hvis forholdet ikke fungere,har det stor indflydelse på vores livskvalitet.

I et parforhold er du og din partner to forskellige mennesker med hver jeres psykologiske bagage, ønsker, drømme og behov.

Når mennesker ikke får talt hensigtsmæssigt sammen om uoverensstemmelser og forskelligheder som uvægerligt er i et parforhold, medfører det ofte at lysten til nærhed og intimitet forsvinder.


                                                                    Hvis parforholdet ikke 

                                                                    fungere, har det stor 

                                                                    indflydelse på vores

                                                                    livskvalitet.

I parterapi kan i arbejde på at få en bedre relation til hinanden ved at tale sammen og opnå større selvindsigt og forståelse for hinanden.

Parterapi kan være med til, at i begge finder en god og tryg måde at tale sammen på, så i begge føler jer mødt, respekteret og forstået.


Eksempler på temaer i parterapi

Utroskab/hemmeligheder

Skilsmisse

Konflikter og dårlig kommunikation

Manglende nærhed og seksualitet

Sygdom, sorg og traumer.

Forældre for første gang.Familieterapi 1.500 kr. Aftal tid

Om Familieterapi.

At være sig selv sammen i familien.

I familieterapien er det kærligheden og de kærlige relationer, der er udgangspunktet for forandringer og udvikling. Det kan være svært at få øje på de kærlige føleser når magtesløsheden, frustrationer, vreden eller de sårede følser fylder og handlingene derfor kan opleves som kærlighedsløse.

Konflikter, kriser, traumer og kaos hører med til livet og er dermed  også en del af familielivet. Når kommunikationen om det der er det mest betydningsfulde går man i stå og relationen udvikler sig på en usund måde bliver det smertefuldt. Det sker mellem de voksne og det sker mellem forældre og børn.

Det er muligt at bryde de usunde mønstre.

For mange kan det være forbundet med stor utryghed at komme i familieterapi med de mest værdifulde personer i ens liv og som forældre kan det være svært at få overblik over, hvad det er man står i - man kan bare mærke det ikke er et rart sted at være.

Det er svært, når fastlåste mønstre og måder at være sammen på er blevet så stor en del af hverdagen, at de ikke er til at få øje på.

Når èn i familien mistrives påvirker det alle.

Mit udgangspunkt er altid de voksnes lederskab og ansvar i familien. Familieterapi må aldrig have til hensigt at ændre på børn, men derimod at ændre på mønstre i familien - som de voksne har lederskabet for.

Som familieterapeut kan jeg tilbyde jeres familie at være den udenforstående person, der kan hjælpe alle i familien med at blive set og hørt - og dermed danne grobund for udvikling.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Familieterapi "At være sig selv - sammen" Jette Fjeldgaard - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg er uddannet og eksamineret Familie-og psykoterapeut, fra DFTI i Århus. Jeg er medlem af MPF.


Oprindeligt er jeg uddannet som social og sundhedsassistent med mange års erfaring med unge og voksne i social- og behandlings psykiatrien og dermed også deres familier.


Jeg har altid været meget optaget af hvordan familier håndtere de vilkår der opstår i deres hverdag, det være sig hverdags konflikter, skilsmisse, dine og mine børn og måske også et fælles barn, tab og traumer, herunder barndoms traumer, dødsfald, voksne der har senfølger efter seksuelle overgreb som børn og hvad der nu måtte være.


Jeg har mange års erfaring med at møde familier og enkeltpersoner i de mange forskellige livssituationer og kriser der opstår som en del af livet.


Jeg bestræber mig på at møde det enkelte menneske på en ligeværdig, fordomsfrit og med dyb respekt og indlevelse i deres livssituation med åbenhed og nysgerrighed på en støttende og udfordrende måde og med nærvær og respekt.


Der kan arbejdes med helt konkrete problemstillinger, mens andre forløb tager form af en udviklingsproces, hvor der ikke er et klart mål.

Ligeværdighed, integritet, autenticitet og egen ansvarlighed er essentielle ord i alle relationer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere