Jesper Ellegård - Coach, Mindfulness instruktør

Jesper Ellegård

Coach, Mindfulness instruktør

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jesper Ellegård - Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du ønsker hjælp med at finde en anden.

 

Mit navn er Jesper Ellegård. Min store passion er at hjælpe mennesker til et bedre liv. Derfor har jeg efteruddannet mig som Narrativ Coach & Vejleder fra DISPUK samt Mindfulnessinstruktør fra At Work.

 

Mine sessioner har især til formål, at give dig styring og kontrol over dit liv, så du kan handle i overensstemmelse med dine værdier og løse dine problemer på den bedst mulige måde - også i de svære situationer.

 

Hvadenten du er tiltrukket af mindfulness eller coaching guider jeg dig i at finde dine styrker og give dig kontrollen tilbage – og du er i førersædet hele vejen igennem.

 

FØRSTE TIME - 50% RABAT

Jeg oplever at kemien mellem mentoren og dig er meget vigtigt, og derfor tilbyder jeg første session til halv pris. På den måde kan vi sammen finde ud af om vi er et match, og skal fortsætte forløbet.

 

Karrierecoaching

 

 • Ønsker du at finde meningen med dit arbejde?

 • Ønsker du at vælge den rigtige retning for din karriere og dit arbejdsliv?

 • Sidder du fast i et job, og har svært ved at komme videre? Ønsker du klarhed over hvor og hvordan du skal ændre kursen?

 • Ønsker du klarhed over hvad du kan og vil og hvor du kan bidrage mest muligt?

 • Ønsker du at balancere dit arbejdsliv og privatliv med god samvittighed? Og have tid til både arbejdet, familien og fritiden?

 • Ønsker du at finde ind til det du virkelig brænder for?

 

Hvis du nikker genkendende til noget af det ovenstående, så kan karrierecoaching være noget for dig. Vi kan snakke om mange andre emner end dem jeg lige har nævnt her. I karrierecoaching sessionerne er fokus på hvordan vi sammen kan løse dine arbejdsmæssige og karrieremæssige udfordringer.

 

 

Lifecoaching

 • Ønsker du at finde meningen med dit liv?

 • Ønsker du større medbestemmelse over dit liv og den retning det tager?

 • Ønsker du, at du om 10 år kan sige “jeg har selv taget ansvar for at være hvor jeg er i dag”?

 • Ønsker du at finde den optimale balance mellem alle dine aktiviteter?

 • Ønsker du at finde ud af hvad det er du egentlig vil med dit liv? Og ønsker du at finde ud af hvor du er nu, og hvordan du kan komme derhen?

 • Ønsker du bedre og mere dybe forhold til dem du holder af?

 

Så er lifecoaching måske noget for dig. I disse sessioner arbejder vi med at finde ind til det der bringer dig glæde og gør dit liv meningsfuldt. Vi kan snakke om alle de emner du vil - både de store og små problemer og spørgsmål du går rundt med.

 

 

Mindfulness

 • Ønsker du større mental klarhed i svære situationer?

 • Ønsker du mere ro i løbet af dagen - selv når pressede situationer opstår?

 • Ønsker du bedre koncentration og større produktivitet?

 • Ønsker du bedre og dybere søvn?

 • Ønsker du større tålmodighed og mere empati?

 

Så kan mindfulness være en løsning for dig. Mindfulness er en meditationsform, hvor vi træner vores opmærksomhed og øger vores selvkontrol. I mindfulness sessionerne vil du få indblik i den bagvedliggende teori, de veldokumenterede effekter mindfulness kan have på dit liv og selvfølgelig lære at praktisere mindfulness.

 

Vi har fokus på at skræddersy et program som passer til netop dine behov. På den måde kan du komme i gang med mindfulness og få det passet ind i din hverdag.

 

 

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har nogle spørgsmål eller bare er interesseret i at høre lidt nærmere.

Klientudtalelser

Line - "Jesper har hjulpet mig med at finde ind til det jeg brænder for. Jeg er selv med til at finde løsningerne på mine problemer, og jeg oplever en utrolig motivation og tro på at jeg kan nå mine mål efter at have snakket med Jesper. Jeg føler mig i meget trygge hænder hos ham."  Læs mere  Læs mindre

Rikke - "“Jeg har brugt Jesper i forbindelse med eksamenslæsning. Jeg er normalt meget nervøs inden jeg skal til eksamen, men Jesper hjalp mig med at styre min nervøsitet. Jesper lærte mig nogle teknikker som jeg kunne bruge i den aktuelle situation, men som jeg også kunne bruge senere ved mine efterfølgende eksaminer.”"  Læs mere  Læs mindre

Frederik - "“Jesper formår med en behagelig og skarp tilgang at frembringe klarhed i ens, til tider, noget rodede fortælling. Efter mine samtaler med Jesper har jeg altid rejst mig fra stolen med en ny vinkel, et nyt perspektiv på en problemstilling. Tak for gode samtaler med godt udbytte.”"  Læs mere  Læs mindre

Christiane - "“Gennem mine samtaler med Jesper, har jeg fået større klarhed over hvad jeg selv kan gøre i svære situationer, som f.eks. sociale sammenhænge og eksamenspræsentationer. Jeg har virkelig følt mig forstået af Jesper, og han har set nogle ting, som jeg ikke selv har kunne se. De narrative samtaler har været meget behagelige, og jeg kommer ud med en følelse af, at jeg har nogle værktøjer jeg kan tage i brug.”"  Læs mere  Læs mindre

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere