Jeppe Budde - Psykolog, Parterapeut

Jeppe Budde

Psykolog, Parterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Parpraksis - parterapi i hjertet af Århus

Jeg er autoriseret psykolog, certificeret psykoterapeut, far til tre og ægtemand gennem mange år.

Ikke to par er ens - heller ikke to parterapiforløb. For nogle er det ganske få samtaler der skal til, for lige at bringe tingene på ret køl igen. For andre er der et behov for et længere forløb, for at få arbejdet det som ligger mellem jer ordenligt igennem.

Du kan læse mere om parterapien og de praktiske rammer på www.parpraksis.dk.

Tidsbestilling fungerer bedst ved at du sender mig en mail, så vender jeg tilbage med mulige tider så hurtigt som muligt.

Biografi

Uddannelse

Psykolog

Parterapeut

Psykologens specialist og supervisoruddannelser

Autoriseret psykolog

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Sprog

Dansk

Engelsk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.