Jeppe Asgar Lenel - Virksomhed, Coach

Jeppe Asgar Lenel

Virksomhed, Coach

Lyngby

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Klippekort til 10 sessioner 8.200 kr. Aftal tid

Ved køb af 10 sessioner gives der 20% rabat

Klippekort til 15 sessioner 9.450 kr. Aftal tid

Køb af klippekort til 15 sessioner gives der 30% rabat

Klippekort til 20 sessioner 10.800 kr. Aftal tid

Ved køb af 20 sessioner gives der 40% rabat.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 19

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg er autoriseret psykolog med speciale i psykoterapi. Jeg arbejder med individuel terapi inden for alle områder. Derudover arbejder jeg som coach.

De fleste mennesker prøver at løse disse problemer selv eller via venner og familie, men nogle gange er det ikke nok. Nogle gange skal der professionelle redskaber til før en fastlåst situation kan løses op.

Jeg tilbyder kvalificeret psykoterapi, traumeheling og eksistentiel rådgivning, der skaber mulighed for at gribe livet på en ny måde og vil forbedre dine evner til at træffe gode valg i livet.

I terapien tager jeg udgangspunkt i din aktuelle livssituation eller problemstilling og vil i samarbejde med dig finde frem til nye handlemuligheder. I den udstrækning det vil være nyttigt for din proces, vil vi trække paralleller tilbage til tidligere livserfaringer i ungdom og barndom.

Har særlig erfaring med:

  • Stresshåndtering
  • Job og karrere
  • Identificering af kompetencer
  • Work/Life balance
  • Personlig udvikling
  • Medarbejderudvikling

Jeg holder foredrag og underviser i stresshåndtering samt temadage - ring til mig for yderligere informationer samt priser

Jeg tilbyder os hurtig hjælp til akutte problemer og kriser både på telefon og online - Også aften konsultation. 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.