Jean Felix -

Jean Felix

Aarhus

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til Jean Felix Hypnoseklinikker Virksomheden Jean Felix blev grundlagt i 1945 af Mogens Christian Bjerring. Mogens Bjerring havde nogle år forinden 1945 gjort sig landskendt i Danmark, ved som den første at udføre hypnoseshows, d.v.s. med publikummer, der frivilligt kom op på scenen for derefter at blive bragt i en hypnotisk tilstand, så de f.eks. ville være af den overvisning at de igen var fem år gamle eller verdensmestre i sværvægtsboksning, præcis som i Paul Mckennas tv-shows. Efter bl.a. min fars oplæring samt supervision har jeg Claus Bjerring siden 1992 drevet virksomheden, med klinik i Århus hvorfra jeg dagligt arbejder med de årsager, som gør at mennesker lider under psykiske problemer. Det kunne for eksempel være angst, depressioner, tvangstanker, fobier, vægttab m.m. eller tobaksafvænning. Om de symptomer klienten har kommer til udtryk fysisk eller psykisk har ingen betydning hvad angår modtagelighed eller helbredelse, det centrale er at der findes et psykisk moment. I forhold til modtagelighed i almindelighed, er det min erfaring at ca. 95% af alle mennesker er modtagelige for hypnotisk behandling. For at være modtagelig kræves der egentlig ingen særlige egenskaber, man skal bare være modtagelig for påvirkninger i det hele taget, og da vi jo alle er det, må vi også alle siges at være modtagelige for hypnotisk behandling. Alligevel vælger jeg inden hver behandling går igang, igennem et par test, at sikre mig modtageligheden er helt som den behøver at være. Via de forskellige hypnotiske behandlingsformer Jean Felix klinikken har specialiseret sig igennem de sidste 60 år, kan du på en let og nøjagtig måde opnå netop den behandling som hjælper dig bedst. Hypnose eller hypnoterapi kan hjælpe med mange ting. Alle behandlinger udføres selvfølgelig af mig selv. Jean Felix

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.