Jeanette Ørskov Pedersen - Coach, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Mentor

Jeanette Ørskov Pedersen

Coach, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Det vi giver energi, vokser! Vi tager udgangspunkt i dig og det du har på hjerte. Intet er for stort eller småt, så lad os tage en snak. Jeanette Ørskov Pedersen - Coach, Business coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Mentor

Beskrivelse

Det vi giver energi, vokser. Det er noget, jeg virkelig tror på. 
Smil, smitter.

Man ved aldrig, hvor hjælpen kommer fra, men det er vigtigt, at vi selv tager affære. Vi bliver nødt til at gøre det - specielt for os selv, men helt sikkert også for de mennesker, der betyder noget for os. 

Det er vigtigt at få snakket. Det er vigtigt at få sat ord på det, der fylder inde i en. Det kan være privat, socialt eller på jobbet. Intet er for stort eller småt, men det der fylder, bliver større og større.

Bryd mønstret og prøv noget nyt.

Jeg kan tilbyde:

Coaching (generel)

Du har det i dig, der skal til for at lave forandring. Måske har du glemt det, måske det ligger dybt inde, men det er der. Det jeg kan hjælpe med er, at du faktisk finder det frem, der allerede er. Det gør jeg ved at lytte og ved at stille spørgsmål. Der er intet, der er forkert. Når du hjælper dig selv på denne måde - altså ved selv at komme frem til 'svarene', så er der også meget større chance for at du kan skabe en varig forandring og dermed nå det mål, du har sat dig for coachingen. Som skrevet, så kan det både være privat, socialt eller på jobbet.

 • Jeg føler, at jeg er gået i stå. Jeg føler ikke, at jeg kommer nogen vegne, hvad er næste skridt for mig?
 • Jeg føler mig tit ensom (også selvom der er mennesker omkring dig), hvad kan jeg gøre?
 • Jeg har tit virkelig dårlig samvittighed - over for alt og alle, hvordan kan jeg slippe af med den/mindske den, så den ikke overvælder mig?
 • Jeg har tit svært ved at overskue hverdagen, der er så meget og jeg ved ikke, hvordan jeg får tid til det hele.
 • Jeg vil gerne opnå en sundere livsstil (tabe mig, rygestop, tage på - i det hele taget blive sundere), men hvordan?

Vi tager en snak om det, der fylder hos dig. Det kan være som ovenstående eller det kan være noget helt andet. Jeg lytter og stiller reflekterende spørgsmål.

Business Coach

Ahh, hvor er det dejligt, at gå på arbejde. Hvor er det godt, at jeg endelig fik taget mig sammen til/turde gøre ...
Vil det ikke være rart, hvis du i dag faktisk får lyst til at gå på arbejde, fordi det der trykkede, ikke længere trykker (for mange arbejdsopgaver, chefen, du ikke føler forstår dig, mm)? Måske går du med følgende overvejelser:

 • Jeg er leder på mit arbejde, men jeg føler ikke, at jeg gør det godt nok. Hvordan får jeg skabt overskuddet og forandringen, så vi går efter samme mål og der kommer trivsel på arbejdspladsen - både min egen men i den grad også mine medarbejdere.  
 • Ved du ikke, om du tør skifte arbejde? Du har så tit tænkt på det.
 • Vil du arbejde med dine styrker?
 • Trives du ikke på arbejdspladsen (leder/kolleger)?
 • Er du arbejdssøgende og vil gerne på arbejdsmarkedet igen?
 • Bliver du ikke udfordret nok på dit arbejde?

I coachingen kommer vi ind til kernen. Vi får en snak om, hvad der trykker hos dig. Jeg stiller spørgsmål og jeg lytter, så du gennem reflektion kommer frem til dit mål og din forandring. 
Det kan også være, at du er leder, og samarbejdet på arbejdspladsen ikke fungerer. Også her kan eg via øvelser og lignende på arbejdspladsen få skabt reflektion og det samarbejde der skal til for at I kommer sikkert i mål med projekt eller andet.


Børn og unge coaching

Vi vil så gerne, at vores børn har det godt og trives - og vi har ofte dårlig samvittighed, hvis de ikke gør. De små væsner, der får os igennem hele humørspektret dagligt, og vi elsker dem.

Børn er dejlige, men har de det nu godt? Trives de? Det er så hårdt at gå med de bekymringer (oveni alt det andet). Så få styr og få sat ord på det, der trykker og bekymrer - på alle tankerne, så du får det overskud og den energi, der er så kærkommen. 

 • Mistrives dit barn, og ved du ikke, hvad du skal gøre?
 • Har du dårlig samvittighed?

Hvis dit næste spørgsmål er, 'hvad gør jeg, hvad er næste skridt?', så kontakt mig. Der er ingen grund til, at stå med det hele selv.

Datingcoach/kærlighedscoach

Vil det ikke være rart, at du faktisk glæder dig til at komme hjem, og du ikke igen skal skændes med kæresten? - få sat ord på dine tanker. Skændes i altid, skal der ingenting til for at I misforstår hinanden, føler du nærmest, at I har givet op ... fat mod, og lad os få snakket. Det kan være, at det netop er det, der er med til at sætte gang i knus, kys og omfavnelse igen. Få sat kommunikationen i gang igen. Den er så vigtig, den er faktisk mange gange altafgørende for et godt forhold. 

Eller overvejer du at starte med at date (igen), men synes du at nærmest at det virker håbløst? Gennem coachingen kommer vi igennem forskellige scenarier, og du finder ud af, at det hele måske alligevel ikke er så håbløst. 


Lidt om mig:

Jeg er uddannet Life Coach og kan ligeledes fungere som styrkekonsulent og positiv psykologivejleder.    
Jeg er også uddannet kostvejleder med speciale i børn og overvægt.

Det der giver mig mest, og giver en positiv energi er helt sikkert de mennesker, jeg har omkring mig. De relationer og fællesskaber jeg har dannet over tid. Nogle flygtige andre vedvarende, men begge dele er vigtige i den periode i livet, jeg har været i.

Jeg er generelt et positivt menneske (og realistisk) – bevares, jeg har mine svage øjeblikke, som alle andre – som når min 3-årige søn kommer til spørgsmål nummer 10.000 på en time, så bliver jeg altså nødt til at tage et par dybe vejrtrækninger. "Han er jo bare nysgerrig" bliver jeg tit nødt til at sige til mig selv, og det er jo virkelig godt at han gerne vil lære, men presse mig, det kan han. Jeg elsker at være (solo)mor - nu. I starten følte jeg mig ikke som mor. Jeg havde ingen at dele tingene med, både de gode og de dårlige. Jeg havde nærmest ikke holdt et spædbarn i 15 år, og nu stod jeg der selv. Det var så overvældende. Det råd jeg fik dengang, og som virkelig hjalp mig var "det er helt OK, at du ikke føler dig som en mor nu. Lige nu er det mega hårdt, og det bliver det ved med i noget tid, men bare rolig, det skal nok komme". Og manner, hvor fik hun ret.

Biografi

Erfaringsområder

Fobier

Dating

Ensomhed

Fødselsdepression

Vinterdepression

Job

Jobsamtaler

Identificering af kompetencer

Kommunikation på arbejdspladsen

CV skrivning

Konflikthåndtering

Rekruttering

Uddelegering

Ledelse

Mobning på arbejdspladsen

Performance

Projektledelse

Work/Life balance

Arbejdsglæde

Karriere

Iværksætteri

Karrieremuligheder

Ny på arbejdsmarkedet

Studie og karriere

Krise

Livskrise

Identitetskrise

Nedsat eller manglende sexlyst

Seksuelle problemer

Kønsmæssige og seksuelle diversiteter

Mani

Par og familie

Familieliv

Børn og trivsel

Forældrekompetencer

Mistrivsel

Graviditet

Opdragelse

Sammenbragte familier

Parforhold

Efter forældrefasen

Jalousi

Kommunikationsproblemer

Kærestesorger

Utroskab

Teenage problemer

Det modsatte køn

Gruppepres

Mobning

Skoleopgaver og eksamener

Personlig udvikling

Eksistentielle problemstillinger

Økonomisk frihed

Følelsesmæssig intelligens

Grænsesætning

Introvert

Kreativitet

Lav selvtillid

Lavt selvværd

Livsændringer

Målsætning

Motivation

Selvfølelse

Spirituel udvikling

Tankemylder

Tankemønstre

Sport

Arbejdsstress

Stress

Familiestress

Udbrændthed

Sundhed

Målsætning (sundhed)

Motion og motivation

Rygestop

Vægttab og overvægtsproblemer

Tilknytningsproblemer

Tværkulturelle problemstillinger og kulturel identitet

Virksomhedsrådgivning

Ansættelse og afskedigelse

Personlighedstest

Arbejdspladsvurdering

Medarbejdertrivsel

MUS

Psykisk arbejdsmiljø

Rådgivning om konflikthåndtering

Rådgivning om supervision

Lederudvikling

Forandringskommunikation

Rådgivning og ledercoaching

Medarbejderomsorg

Stresshåndtering

Tilbage efter sygdom

Medarbejderudvikling

Rådgivning om medarbejdercoaching

Teamudvikling

Talentudvikling

Organisationsudvikling

Køn

Kvinde

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere