Jeanette Barker - ID psykoterapeutstuderende, Coach, Mentor

Jeanette Barker

ID psykoterapeutstuderende, Coach, Mentor

Tølløse

Personligt fremmøde

Individuel samtale 400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hedder Jeanette Barker. Læser på 3 år ,ud af 4 år til ID Psykoterapeut. Mentor 2002, Coach 2012 og arbejder som lærer 20 timer om ugen. Jeanette Barker - ID psykoterapeutstuderende, Coach, Mentor

Beskrivelse

Vi kommer alle ud for kriser, udfordringer og sorg i livet. Det er en naturlig del af livet, men det kan være svært at se igennem det.

Angst

Afhængighed

Incest/ overgreb

Sorg

Skilsmisse

Relationer

Ked af det

Vrede

Det kan være mange forskellige ting , som påvirker dig.

Jeg arbejder på forskellige samtaleterapeutiske områder, bl.a. indenfor kognitiv, adfærd, systemisk, drømme arbejde, psykodynamisk.

Ønsker du at arbejde med dig selv, hjælper jeg dig til at finde vejen til din indre styrke. 


Jeg har siden 2002, arbejdet med kvinder der har været udsat for vold /traume.

Børn og unge der har været udsat for chok/traume og seksuelt misbrug.


 
 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere