Jeanette Barker - ID psykoterapeutstuderende, Coach, Mentor

Jeanette Barker

ID psykoterapeutstuderende, Coach, Mentor

Tølløse

Personligt fremmøde

Individuel samtale 400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hedder Jeanette Barker. Læser på 3 år ,ud af 4 år til ID Psykoterapeut. Mentor 2002, Coach 2012 og arbejder som lærer 20 timer om ugen. Jeanette Barker - ID psykoterapeutstuderende, Coach, Mentor

Beskrivelse

Vi kommer alle ud for kriser, udfordringer og sorg i livet. Det er en naturlig del af livet, men det kan være svært at se igennem det.


Afhængighed

Incest/ overgreb

Sorg

Skilsmisse

Relationer

Ked af det

Vrede

Det kan være mange forskellige ting , som påvirker dig.

Jeg arbejder på forskellige samtaleterapeutiske områder, bl.a. indenfor kognitiv, adfærd, systemisk, drømme arbejde, psykodynamisk.

Ønsker du at arbejde med dig selv, hjælper jeg dig til at finde vejen til din indre styrke. 


Jeg har siden 2002, arbejdet med kvinder der har været udsat for vold /traume.

Børn og unge der har været udsat for chok/traume og seksuelt misbrug.


 
 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere