Janni Nibuhr Thrysøe - Psykolog

Janni Nibuhr Thrysøe

Psykolog

Aarhus C

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lægehenvisning, kat. 10- 11, efterfølgende samtaler 326 kr. Aftal tid

Lægehenvisning, kat. 10- 11, første samtale 391 kr. Aftal tid

Lægehenvisning, kat. 1- 9, efterfølgende samtaler 319 kr. Aftal tid

Lægehenvisning, kat. 1- 9, første samtale 383 kr. Aftal tid

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Mit navn er Janni Nibuhr Thomsen 

Jeg møder dig der hvor du er. Samtalerne udformes efter dine behov og ønsker, og jeg vægter at der skabes en god og tillidsfuld relation, så både vanskeligheder og ressourcer kan udforskes i trygge rammer. 

Jeg har erfaring inden for behandling af forskelligartede problematikker som stress, angst, depression, overgreb samt selvværdsproblematikker. Jeg arbejder med både unge og voksne. Jeg er uddannet Cand. psych fra Aalborg universitet.

Mine inspirationskilder

Jeg er inspireret af den kognitive terapi, hvor der arbejdes med de tanker og vurderinger vi kan have om os selv. Disse kan medføre, at vi oplever negative tanker og følelser. Derudover henter jeg inspiration i den narrative terapi, som jeg anvender til at være nysgerrig overfor- og søge alternativer til den opfattelse, vi har af os selv, som nogle gange kan opleves at fastlåse os i en uhensigtsmæssig situation.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte eller at sende en kontaktanmodning (se links øverst til højre) 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.