Janni Madsen -

Janni Madsen

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg er først uddannet socialrådgiver og efterfølgende psykolog. Min baggrund som socialrådgiver har givet mig bred erfaring med at arbejde med mennesker, der lever under svære vilkår eller befinder sig i en belastende situation. Som psykolog arbejder jeg primært med psykoterapi i form af individuel terapi, parterapi og familieterapi. Som mennesker udvikles vi bedst i samspillet med andre og det er min overbevisning, at et terapeutisk forløb har størst virkning, hvis det er baseret på gensidig god kemi. Jeg lægger derfor vægt på at skabe en tillidsfuld relation præget af tryghed, åbenhed og ærlighed. Jeg har især erfaring indenfor disse problemstillinger: •Angst, depression og stress. •Sorg, krise og tab. •Traumer og svigt. •Relationelle problemstillinger •Eksistentielle problemstillinger (når livet er svært) Jeg tror på, at vi alle har mulighed for at udvikle os, når de rette betingelser er til stede. Jeg er derfor optaget af, hvad der skaber udvikling, trivsel og glæde i menneskers liv og jeg har derfor dygtiggjort mig indenfor dette felt, bl.a. ved at deltage i forskellige kurser: •Sorg og krise behandling (at overkomme tab og traumatiske oplevelser) •Tilværelsespsykologi (at mestre sit liv) •Kærlighed (et grundlæggende menneskeligt behov) •Lykke (at finde mening i livet). Foruden det terapeutiske arbejde afholder jeg løbende kurser i mindfulness og ICDP. Jeg er i øvrigt mor til to dejlige børn, og bruger min fritid på sport og samvær med min mand, vores familie og gode venner. Skive og Silkeborg: Jeg arbejder som psykolog i både Skive og Silkeborg. I Silkeborg tager jeg imod klienter på Vestergade 32, hvor jeg også tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi om aftenen og i weekenden. Den fleksible åbningstid kan gøre det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen, hvis du samtidig har brug for støtte til at tage hånd om dig selv, dit parforhold eller dit familieliv. Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, og kan derfor ikke tilbyde forløb med henvisning.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.