Janne Mønsted - Psykolog

Janne Mønsted

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jeg hjælper både børn, unge og voksne med at klare sig igennem de vanskeligheder, som live Janne Mønsted - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV

Der kan være mange forskellige grunde til at opsøge en psykolog.

Måske har du været udsat for hændelser, oplevelser eller langvarige påvirkninger, der fortsat præger dit liv.

Det kan også være, at du pludselig oplever tab af meningen med livet eller en angst, som du ikke ved, hvad du skal gøre ved.

I nogle tilfælde bliver problemerne udløst af voldsomme begivenheder som eksempelvis dødsfald, sygdom eller skilsmisse - men også begivenheder, som man har glædet sig til, kan give psykisk ubalance, for eksempel en fødsel eller start på nyt job eller uddannelse.

Måske er det i samspillet med andre mennesker, at livet bliver uoverskueligt.

Gennem terapisamtaler hjælper jeg mennesker med at skabe mere klarhed i forhold til sig selv, til andre og til livet. Jeg giver det ”skub”, der er nødvendigt for at komme videre.

Som psykolog er jeg generalist. Jeg hjælper både børn, unge og voksne med at klare sig igennem de vanskeligheder, som livet kan byde på. Det kan være sorg, krise, angst eller traumer. Jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker med PTSD og krigsveteraner.

Alle forløb tilpasser jeg det enkelte menneske eller den enkelte gruppe. Metoden skal passe til klienten - ikke omvendt. Det er helt centralt i mit virke.

Gennem mit psykologfaglige liv har jeg uddannet mig inden for flere forskellige psykologiske retninger og metoder. Både systemisk, psykodynamisk og kognitiv terapi.

Første gang vi mødes, vil vi tale om, hvad der bringer dig hertil. Der er ingen grund til at være nervøs og du skal ikke forberede dig.
Jeg er trænet i at stille de rette spørgsmål og jeg tager ansvaret for forløbet.

Efter ca. tre-fire konsultationer vil du kunne fornemme en udvikling.
Er det ikke tilfældet, er du i din gode ret til afbryde forløbet. Omvendt vil jeg også foreslå en anden behandler, hvis jeg skønner, at din problemstilling kræver andre kompetencer end mine.

Jeg tilbyder desuden supervision såvel til psykologer som til andre faggrupper.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.