Jan Johansen - Psykolog, Stresscoach

Jan Johansen

Psykolog, Stresscoach

Middelfart

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale med lægehenvisning 383 kr. Aftal tid

parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 93

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Erfaren autoriseret psykolog med sygesikringsoverenskomst (modtager lægehenvisning). 


Erfaring med behandling af:

Belastningsreaktioner, Helbredsmæssige problemer, Incest, Kommunikation og samarbejde, Købemani, Misbrug/afhængighed, Overgreb/mishandling, Provokeret abort, Psykisk arbejdsmiljø, Pårørende til alvorligt psykisk syge, Pårørende til person ramt af invaliderende sygdom, Selvmordsforsøg, Selvskade, Røveri-, vold- og voldtægtsofre


Tilbyder også familie- og parterapi:

  • Par- og Familierelationer
  • Skilsmisse
  • Utroskab
  • Magtkampe
  • Kommunikationsproblemer
  • Opdragelse/mistrivsel hos børn

 

Tilbyder også akut krisehjælp og psykologiske vurderinger, såsom Børnepsykologiske undersøgelser, Neuropsykologiske undersøgelser, Personlighedspsykologiske undersøgelser, 


Arbejder med Kognitiv terapi.


Kort ventetid


Telefontid fra 8-9

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.