Jan Fjordbak - Psykolog, Coach

Jan Fjordbak

Psykolog, Coach

Mørkøv

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Supervision, individuel 1.250 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 71

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Er du gået ned med stress? 

Eller måske på vej til det?

Så er der hjælp at hente. 

Jeg har hjulpet mange med at håndtere stress og tiltagende symptomer på udbrændthed. Igennem en række af samtaler ser vi på det uheldige samspil af personlige og organisatoriske forhold, der har ført til overbelastning. Ofte er der tale om sammenfald af en række uheldige omstændigheder af både arbejdsmæssig og privat karakter. 

Sammen udvikler vi en strategi for reduktion af symptomer, ændring af arbejdsforhold og en styrkelse af de personlige kompetencer i forhold til fremtidig stresshåndtering. Vi ser på helheden og finder en løsning som passer til dig.

Jeg er cand. psych. fra Københavns Universitet i 1993, autoriseret og godkendt af Dansk Psykolog Forening som specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykolog. Derudover er efteruddannet i kunstterapi. 

I mit arbejde er jeg inspireret af mange forskellige retninger indenfor psykologien, og har nu mere end 20 års erfaring i udvikling af mennesker og organisationer, især indenfor områderne kommunikation og samarbejde, psykisk arbejdsmiljø, konflikthåndtering, stress og udbrændthed.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.