Jane Damgaard - Psykoterapeut

Jane Damgaard

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

                               

      DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg tilbyder samtaler hvor vi sammen skaber opmærksomhed på oversete behov. Og til at fokusere på det du ønsker, at forandre til mere glæde og balance i livet.

Min tilgang er en Psykodynamisk og Systemisk Orienteret Psykoterapi.

Hvor jeg b.la arbejder med at synliggøre offer- krænker- frelser dynamikken, der kommer mere markant til syne, når man er sårbar og ramt i livet. Igennem denne forståelse ramme, skabes en kærlig indsigt i hvordan forsvaret reagere i belastede situationer, præcist for dig, og den historie du bærer med dig.

Jeg tror på, at vi alle har iboende selv helende , og selv regulerende kræfter, der gennem terapiens trygge rum, får mulighed for at komme til syne.

Når vi bliver lyttet til og imødekommet, opstår der nye ressourcer til, at der kan tages hånd om oversete behov. Derved skabes større rummelighed og perspektiv for livet.

I terapien tilbyder jeg også en mere kreativ tilgang, til at gå på opdagelse i sit sande selv ved, at anvende                   Mindfulness  * Drømme arbejde * Sandterapi

                                Du er velkommen Hos

                         Psykoterapeut Jane Damgaard 

Er det muligt, tilpasser jeg gerne mine åbningstider efter dine behov også. Ved afbud samme dag, betales fuld honorar. 

 

 


 

    

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.