Jane Bykær - Psykoterapeut

Jane Bykær

Psykoterapeut

Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Parterapi i Odense eller Varde

 

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Samtale i Odense eller Varde

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Online-samtale

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale, online 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR

Søger du terapi?  En at tale med? 
Alle mennesker kommer på et eller andet tidspunkt i en situation, hvor de er faret vild og har svært ved at finde vej. Står du i en sådan situation med dig selv, dit barn, dit parforhold eller dit arbejde? Har du brug for at finde pejlemærker, så du kan orienterer dig på ny og forstå, hvad det er der gemmer sig i problemerne?

Mit navn er Jane Bykær. Jeg har siden 1994 arbejdet som psykoterapeut og psykoanalytiker i min praksis i Odense. Først deltidspraksis siden fuldtidspraksis. Siden juni 2010 har jeg desuden haft en praksis i Varde.

Tilbyder

Jeg tilbyder parterapi, familieterapi og individuel terapi samt psykoanalyse. Jeg modtager både børn, unge og voksne i terapi.

Til professionelle tilbyder jeg krisehjælp, terapeutiskesamtaler, udviklingssamtaler, supervision, personaletræning og kurser.

Profil

Jeg har 29 års erfaring, dels på Psykoterapeutisk Afsnit på OUH, hvor jeg har arbejdet med mennesker med grænseproblematikker, angst, psykoser, tvangslidelser og spiseforstyrrelser. Dernæst har jeg arbejdet som leder af Familiehuset "Bane-stien". Her har jeg arbejdet med børn og unge mellem 0 og 19 år og deres forældre. Desuden har jeg været forstander på et opholdssted for børn og unge med adfærdsproblemer og være deltidsrådgiver ved Kræftens Bekæmpelse. Hos Kræftens Bekæmpelse arbejdede jeg med børn, unge og voksne i sorg og krise i forbindelse med kritisk sygdom og dødsfald. 

Jeg er jævnligt med i et spørgeprogram i Familiekanalen, som er en lokal Tv-station, der sender til et stort antal lokalstationer i Danmark. Du kan se samtalerne på min hjemmesider.

Her kan du se hvor min praksis ligger i Odense og Varde og hvornår jeg er hvor:

1. Dalgasvej 35, 6800 Varde Onsdag-torsdag - hver 2. fredag

2. Vestergade 39 1, 5000 Odense Mandag-tirsdag- hver 2. fredag

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Ring gerne for tidsbestilling.

Læs mere 

Du kan læse mere om tider, priser og afbudsbetingelser på min hjemmesider og læse min profil, samt udgivne artikler, jeg har skrevet med mere. Link til hjemmeside findes ude til højre.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.