Jan Bentzen - Psykolog

Jan Bentzen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Professionel psykologbehandling - Kort ventetid 

Kæmper du med lavt selvværd, utilfredshed med dig selv og dit liv?

Oplever du stress, tristhed, depression eller har du angstsymptomer? Ender du altid i utilfredsstillende relationer, parforholdsproblemer eller føler du jalousi og har du problemer med aggressionskontrol?

Føler du dig ensom eller fastlåst, eller ønsker du bare at lære dig selv bedre at kende og arbejde med din personlige udvikling?

             - så er det måske en god ide, at opsøge en psykolog.

Jeg arbejder med både unge og voksne – og lægger vægt på at du får en professionel psykologbehandling, der er skræddersyet  til netop dig og din problemstilling.

  • Angst, stress og depression
  • Personlighedsforstyrrelser
  • Krise, sorg og tab
  • Parforhold
  • Personlig udvikling

Ungeterapi

Jeg har særlig erfaring med unge mennesker, blandt andet med behandling af OCD, depression, angst, spiseforstyrrelser og personlighedsforstyrrelse af borderline typen.

Parterapi

I parterapi kan målet være at fremme intimitet og nærhed, begrænse konfliktniveau og skænderier, bearbejde svigt og utroskab. Det kan også være målet, at afklare om forholdet overhovedet er bæredygtigt. Jeg har erfaring med mange typer af par; hetero- og homoseksuelle, unge og ældre par og par både med og uden børn.

Om terapien

Samtaleterapien foregår i en tillidsfuld atmosfære, hvor du vil opleve at du bliver forstået, hjulpet og udfordret. Jeg er 100% engageret i dit liv og de udfordringer du står med og jeg følger dig aktivt i din udviklingsproces

Jeg anvender overvejende kognitive terapi og mentaliseringsbaseret terapi ud fra en systemisk/narrativ forståelsesramme. Jeg arbejder udelukkende ud fra metoder, som forskningen viser har dokumenteret god effekt.

Vores samtaler finder sted i trygge rammer på Frederiksberg enten på klinikken på Gl. Kongevej 135 A, i dagtimerne eller som aftenkonsultation på Hattensens Alle 8. (hjemmekonsultation også muligt)

Om mig

Jeg er autoriseret psykolog og indehaver af Abelhus psykologcenter, der har eksisteret i 10 år. Jeg har flere års erfaring, blandt andet fra mit arbejde som Klinisk psykolog i ungdomspsykiatrisk og som psykolog i kommunal rådgivning. Jeg er medlem af dansk psykologforening, hvilket gør at jeg har tavshedspligt og arbejder efter særlige etiske regler.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men tager imod privat klienter og klienter via sundhedsforsikringer.

Betaling

Beløbet medbringes kontant ved hver konsultation, da jeg ikke modtager Dan-kort.

Afbud til samtaler skal gives senest kl. 12 dagen før, da du ellers faktureres for det fulde beløb

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.