Jan Arrhenius - Psykolog

Jan Arrhenius

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jan Arrhenius - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

Jeg arbejder med begrebet tryghedsspisning og tryghedsmad (dvs. mad der giver en trygheds fornemmelse, når man spiser den).

Jo mere stress vi har i kroppen, jo mere har vores krop brug for tryghed. Og hvordan får den så det? Ofte forbinder vi bestemte typer af mad med tryghed – Det kan fx være, at du har et dejligt minde om at sidde i mormors køkken og spise sandkage. Når du så bliver stresset og i ubalance, kan du få tendens til overspisning af denne type tryghedsmad for at få indre ro.

Jeg kan hjælpe dig med at omdanne dine vaner til en heldags-tryghed med sunde madvaner og dermed undgå overspisning. Professionel sparring gør også, at du kan holde fast i det du opnår. 

Jeg er uddannet krisepsykolog, men arbejder nu især med spiseforstyrrelser, herunder overspisning, og er i den forbindelse tilknyttet Frk. Skrump Kost Klinik.

Er du nysgerrig på at høre mere om de to begreber og hvordan jeg kan hjælpe dig - så kontakt mig meget gerne via ovenstående formular eller ring til mig.

Biografi

Uddannelse

Psykolog

Særlig erfaring med klientgruppe

Pårørende

Unge

Voksne

Ældre

Sessionstype

Individuel samtale

Sprog

Dansk

Køn

Mand

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.