Irene Kaaber - Psykolog

Irene Kaaber

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er privatpraktiserende psykolog & har arbejdet med samtaleterapi i 20 år. Det har givet en bred erfaringsbaggrund. Irene Kaaber - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg er uddannet Cand.Psych. (psykolog) fra Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet. Endvidere har jeg en 3-årig terapeutisk efteruddannelse. Jeg er privatpraktiserende psykolog og har arbejdet med samtaleterapi i 20 år, hvilket gør at jeg har en bred baggrundserfaring. Jeg arbejder både med individuel terapi og parterapi (parforhold).

I terapien tager jeg udgangspunkt i din aktuelle livssituation eller problemstilling og vil forsøge i samarbejde med dig at finde nye handlemuligheder. I den udstrækning det vil være fremmende for processen, kan vi trække paralleller tilbage til tidligere livserfaringer i ungdom og barndom.

Udover mine specialer, som ses her til venstre på profilen, har jeg specialiseret mig indenfor arbejdet med mænd og kvinder af anden etnisk baggrund. Herunder blandt andet tvangsægteskaber. Jeg har også gode erfaringer med at hjælpe homoseksuelle. Bøsser og lesbiske kan have særlige udfordringer i tilværelsen i forhold til heteroseksuelle. 

Jeg har også gennem årene haft mange parterapi forløb, og det har givet stor erfaring i arbejdet med de udfordringer, bekymringer og glæder et parforhold eller ægteskab kan give.

Jeg har mange klienter, der har gennemgået eller står midt i livstruende og alvorlige sygdomsforløb. Det kan være kræftpatienter, men også sclerose, gigt og hjerteproblemer. Mange psykologer arbejder med dødsangst på et generelt plan, men jeg har haft klienter, der er blevet genoplivet efter hjertestop eller har gennemgået alvorlige operationer med transplantation, amputation og indgreb med stor risiko for ikke at overleve. Jeg har også klienter, der må leve med andre kroniske lidelser som for eksempel KOL.

Endvidere har jeg hjulpet klienter med at komme igennem sorgen og tabet, hvis de har mistet en af deres kære enten af naturlige årsager eller pludselige årsager som en bilulykke eller selvmord. Jeg har særlig erfaring med at hjælpe forældre det har oplevet at miste deres ufødte barn (spædbarnsdød).

En del af mine klienter har haft udfordringer med stress, depression og angst. Mange gange er disse reaktioner fremkommet på baggrund af personens arbejdsbyrde eller frygten for at blive arbejdsløs i en fyringsramt virksomhed. Jeg tilbyder et særligt program, hvis du er blevet ramt af arbejdsløshed eller ledighed.

Jeg har også haft succes med at hjælpe klienter med eksamensangst, flyskræk og tandlægeskræk.

Jeg giver studierabat, hvis du er studerende.

Min praksis er lokaliseret i Solrød på Sjælland, som er beliggende i Køge Bugt i en afstand på mindre en 20 minutters kørsel fra Greve, Roskilde, Karlslunde, Køge og Herfølge.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.