Inger Grejs Bjeverskov - Psykoterapeut MPF, Coach

Inger Grejs Bjeverskov

Psykoterapeut MPF, Coach

Greve

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Terapeutisk forløb 3.200 kr. Aftal tid

Book 5 sessioner og betal kun for de 4 sessioner

Sommer pakke 1.700 kr. Aftal tid

Forudbetalt pakke indeholdende 3 sessioner, hvor du opnår yderligere rabat - gælder hele juni

Psst. du kan forudbetale nu, men behøver ikke booke sessionerne i juni måned

Sommerkampagne 640 kr. Aftal tid

Hele juni måned kan du få 20% rabat på alle behandlinger

Individuel terapi, studerende 640 kr. Aftal tid

Gyldigt studiekort fremvises ved første session

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 05

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Individuel terapi, Access BARS, coaching og mindfulness Inger Grejs Bjeverskov - Psykoterapeut MPF, Coach

Beskrivelse

Inger Grejs Bjeverskov

  • Eksamineret Psykoterapeut (MPF) 
  • Certificeret hypnoterapeut & NLP Practitioner
  • Certificeret Access BARS facilitator

Hvad tilbyder jeg

Individuel terapi, coaching og mindfulness.

Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine oplevelser, følelser og tanker med mulighed for at skabe de forandringer, som du ønsker. Jeg har en naturlig nysgerrighed på menneskers udvikling, dets ressourcer og udviklingsmuligheder og vil møde dig der hvor du er i dit liv med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt.


Få hjælp til bl.a.

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Afskedigelse eller arbejdsledighed
  • Personlig udvikling
  • At være pårørende

Jeg arbejder helheds orienteret og ser krop og psyke som en sammenhæng, en enhed. Gennem terapi hos mig, vil du lære at læse de signaler din krop sender dig og blive bedre til at forstå dem. Mit fokus gennem terapien, vil være at hjælpe dig med at se dine ressourcer og derved skabe forandringer og løsninger som føles rigtige for dig. Terapien har til formål at skabe klarhed over din situation / tema / udfordring, så du kan lære dig selv bedre at kende, blive mere bevidst om dig selv og opnå  glæde, ro og balance i dit liv. 

Jeg benytter mig af forskellige metoder i terapi. Det kan være en kombination af psykoterapi, visualisering og kropsbehandling. Vi finder sammen ud af, hvad der kan være gavnligt for dig. Jeg arbejder med tanker, overbevisninger, følelser, indre oplevelser, kroppen samt visualisering & meditation. Alt sammen for at skabe helhed i din indre kerne samt opnå varig forandring.


Mindfulness

Gå på opdagelse i mine podcast i webshoppen og find hjælp til at styrke dine indre ressourcer. Du kan både finde podcast, der styrker dine personlige og indre kompetencer, hjælper dig hvis du har søvnproblemer og til at give dig et selvværdsboost. Du kan også finde podcast med fantasirejser til børn, som de kan fordybe sig i, der styrker selvværd og selvtillid. 


Om Inger Grejs Bjeverskov

Jeg har siden 2009 arbejdet som selvstændig terapeut med bl.a. coaching, visualisering, mindfulness og psykoterapi. Jeg har en baggrund inden for det private erhvervsliv, bl.a. som mellemleder, coach og rådgiver for psykisk sårbare. 

For at udvikle mig professionelt deltager jeg løbende i undervisning, supervision, kurser, terapi og efteruddannelse. 

Jeg arbejder lokalt for BEDRE PSYKIATRI, som facilitator, psykoterapeut og formidler

Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings Etiske regler.


Afbestilling

Skulle du blive forhindret i at komme til den aftalte tid, hører jeg gerne fra dig 24 timer inden vores aftale. Du kan sende en mail, ringe eller skrive en sms.


Lægehenvisning

Du kan ikke bruge  en henvisning hos mig, du kan kun bruge en psykolog der har ydernummer. Kontakt eventuelt din egen læge.

Klientudtalelser

Martin - "I starten tog Inger sig tid for at lytte til min historie og mine udfordringer. Herefter blev det en meget mere kompetent coaching end jeg har oplevet på andre steder. Jeg var i tæt kontakt med Inger, som gav mig tryghed og også muligheden for at blive hørt med mine tanker og problemer. Jeg kan bare anbefale Inger – hun har hjertet på det rigtige sted, er kompetent og empatisk, uden at miste sine mål. "  Læs mere  Læs mindre

Maja - "Kan på det varmeste anbefale Inger ved MindEvolution, både terapi og hendes forskellige podcast. Kombinationen af terapien og podcast til tiden mellem sessionerne gav tryghed og hjælp i hverdagen når jeg havde brug for det. En helt igennem god oplevelse med tryghed og seriøsitet hele vejen igennem. Vil helt klart anbefale Inger til andre og selvom jeg bor i Jylland vil jeg ikke tøve med at kontakte Inger igen, hvis jeg får brug for det. Hun er rejsen værd! "  Læs mere  Læs mindre

Gitte - "Præstations angst: ”Var til afdelingsmøde i går på arbejdet… og hold da op hvor kan jeg mærke en forskel, stadig lidt tilbage men slet ikke i samme omfang som tidligere, jeg kunne snakke uden at blive rød i hovedet og klamme hænder. Jeg kunne mærke lidt angst da jeg vidste det snart var min tur til at tale, men tog nogle dybe indåndinger og klarede det”. Tusind tak for dig! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere