Inger Grejs Bjeverskov - Psykoterapeut MPF, Coach - GoMentor
Inger Grejs Bjeverskov - Psykoterapeut MPF, Coach

Inger Grejs Bjeverskov

Psykoterapeut MPF, Coach

Køge, Online

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Terapeutisk forløb 3.200 kr. Aftal tid

Book 5 sessioner og betal kun for de 4 sessioner

Individuel terapi, studerende 640 kr. Aftal tid

Gyldigt studiekort fremvises ved første session

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 44 05

89 87 44 05

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 44 05

89 87 44 05

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Individuel terapi, hypnoterapi & BARS, coaching, hypnose til børn, mentorforløb, meditationsforløb. Inger Grejs Bjeverskov - Psykoterapeut MPF, Coach

Beskrivelse

Inger Grejs Bjeverskov

  • Eksamineret Psykoterapeut (MPF)
  • Certificeret hypnoterapeut & NLP Practitioner
  • Certificeret Access BARS facilitator

Hvad tilbyder jeg

Individuel terapi, coaching og mindfulness.

Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine oplevelser, følelser og tanker med mulighed for at skabe den forandring som du ønsker. Jeg har en naturlig nysgerrighed på menneskers udvikling, dets ressourcer og udviklingsmuligheder og vil møde dig der hvor du er i dit liv med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt.


Få hjælp til bl.a.

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Afskedigelse eller arbejdsledighed
  • Personlig udvikling
  • At være pårørende

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til alt hvad jeg beskæftiger mig med. Dvs. at jeg ser krop og psyke som en sammenhæng, ligesom at vi som mennesker bliver påvirket af vores omgivelser. I terapien har jeg ikke kun fokus på dine udfordringer, men også på løsninger og ressourcer. Terapien har til formål at skabe forandringer, så du kan lære dig selv bedre at kende, blive mere bevidst om dig selv og dine mønstre og samtidig opnå den ønskede forandring, glæde og balance i dit liv. 


Jeg benytter mig af forskellige metoder i terapi. Det kan være en kombination af psykoterapi, visualisering og kropsbehandling. Vi finder sammen ud af, hvad der kan være gavnligt for dig og med lige netop den udfordring du kommer med. Jeg arbejder med tanker, overbevisninger, følelser, indre oplevelser, kroppen samt visualisering & meditation. Alt sammen for at skabe helhed i din indre kerne samt opnå varig forandring.


Mindfulness

Gå på opdagelse i mine podcast i webshoppen og find hjælp til at styrke dine indre ressourcer. Du kan både finde podcast, der styrker dine personlige og indre kompetencer, hjælper dig hvis du har søvnproblemer og til at give dig et selvværdsboost. Du kan også finde podcast med fantasirejser, som børn kan fordybe sig i, der styrker selvværd og selvtillid. 


Om Inger Grejs Bjeverskov

Jeg har siden 2009 arbejdet som selvstændig terapeut med bl.a. coaching, hypnose, mindfulness og psykoterapi. Jeg har en baggrund inden for det private erhvervsliv, bl.a. som mellemleder, coach og rådgiver. 

Jeg sidder i bestyrelsen i Bedre Psykiatri, lokalforeningen Greve/Solrød - Landsforeningen for pårørende til psykisk syge, hvor jeg bl.a. faciliterer samtalegrupper. Derudover, er jeg frivillig ungerådgiver i Headspace i Roskilde og Greve.

For at udvikle mig professionelt deltager jeg løbende i undervisning, supervision, kurser, terapi og efteruddannelse. 

Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings Etiske regler.


Afbestilling

Skulle du blive forhindret i at komme til den aftalte tid, hører jeg gerne fra dig 24 timer inden vores aftale. Du kan sende en mail, ringe eller skrive en sms.

Klientudtalelser

Maja - "Kan på det varmeste anbefale Inger ved MindEvolution, både terapi og hendes forskellige podcast. Kombinationen af terapien og podcast til tiden mellem sessionerne gav tryghed og hjælp i hverdagen når jeg havde brug for det. En helt igennem god oplevelse med tryghed og seriøsitet hele vejen igennem. Vil helt klart anbefale Inger til andre og selvom jeg bor i Jylland vil jeg ikke tøve med at kontakte Inger igen, hvis jeg får brug for det. Hun er rejsen værd! "  Læs mere  Læs mindre

Gitte - "Præstations angst: ”Var til afdelingsmøde i går på arbejdet… og hold da op hvor kan jeg mærke en forskel, stadig lidt tilbage men slet ikke i samme omfang som tidligere, jeg kunne snakke uden at blive rød i hovedet og klamme hænder. Jeg kunne mærke lidt angst da jeg vidste det snart var min tur til at tale, men tog nogle dybe indåndinger og klarede det”. Tusind tak for dig! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.