Inge Jessen - Psykoterapeut MPF, Hypnoterapeut, Coach, Traumeterapeut

Inge Jessen

Psykoterapeut MPF, Hypnoterapeut, Coach, Traumeterapeut

6 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg har speciale i terapi og motiverende udviklings- og forandringsprocesser, der fokuserer på motivation, samspil og engagement for enkeltpersoner og grupper. Inge Jessen - Psykoterapeut MPF, Hypnoterapeut, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden
 

Mange oplever perioder i deres liv, hvor livsvilkår byder på store, vanskelige, interessante eller betydningsfulde beslutninger.


Afhængigt af udfordringens karakter, dit fysiske og mentale overskud, evner og ressourcer, kan du opleve det lettere eller sværere at tackle livet, hverdagens udfordringer, krav og forventninger. 


Grunden til at søge terapi kan være mange og jeg oplever dagligt i min praksis at ikke to problemstillinger er ens, derfor har jeg også fået en bred erhvervserfaring og jeg tilpasser et forløb, så det passer til dig, dit behov og ud fra din unikke problemstilling.


Individuelle samtaler

Individuelle samtaler kan være en hjælp ved at være støttende og rådgivene, samtalerne hjælper til at skabe luft og overblik i hverdagen.


De udløsende faktorer for at søge terapi kunne være:

 • Psykisk sårbarhed – tristhed, depression, stress ol.
 • Selvværd - ensomhed
 • Angst
 • Vold
 • Personlig udvikling – hvad drømmer du om? Personligt og/eller fagligt?

Parsamtaler

Oplever du/I:

 • At du og din partner misforstår hinanden?
 • At uenigheder aldrig bliver løst eller har utilsigtede konsekvenser?
 • At I går flere dage i tavshed eller har højlydte skænderier?
 • At du ofte er fortvivlet over, at I sårer og kritiserer hinanden - når I mest af alt ønsker at forstå, glæde og støtte hinanden?

En afklaring på jeres fremtid, om det er en fælles fremtid eller om det er en fremtid hver for sig, så kan parterapi være et vigtigt og brugbart redskab for at skabe et fælles afsæt, for et konstruktivt fremtidigt samarbejde, både for jer hver især, for forholdet og for de børn, i måske har sammen.


Familierådgivning

De fleste familier kan i perioder være konfliktfyldte, frustrerende og kriseramte. Det er helt almindeligt.


Familierådgivning henvender sig til ”familier på kollisionskurs”, vi ser på forhold, hvor en eller flere i familien oplever, at konflikter bliver uløselige, irrationelle og nedbrydende.


De udløsende faktorer for ”familier på kollisionskurs”, kunne være:

 • Problemer, der udvikler sig til konflikter i familien
 • Uenighed om opdragelse
 • Når familien rammes af: Kritisk sygdom, psykisk sygdom, afskedigelse fra job, arbejdsskader, adfærdsproblemer, indlæringsvanskeligheder eller mobning

Hos mange familier kan problemer ofte opleves så massive, ødelæggende og opslidende, at et samarbejde med en professionel kan være den mest skånsomme vej.


I familierådgivningen fokuseres der på jeres individuelle behov, styrker og ressourcer, så I og familien bliver en del af udviklingsprocessen, der sigter mod nye måder at være sammen på - nye måder, der giver mening for jer hver især, og for familien samlet set.


Hypnose

Hypnose er en behagelig og afslappet opmærksomhedstilstand, hvor du tillader dig selv at tage dit ubevidste sind med på råd. Under hypnosen, er det ubevidste sind afslappet, åbent og modtagelig. Denne afslappede tilstand medfører en høj grad af modtagelighed overfor positive forslag og forandringer.

 

Hypnose og hypnoterapi kan anbefales i behandlingen af mange forskellige uønskede vaner, handlinger og reaktioner. Nedenstående er eksempler på temaer hvor hypnose er relevant:

 • Selvværd
 • Angst – social-, eksamens- og fobier
 • Indre ro - depression og stress
 • Indre motivation – vægttab, sundere kost- og motionsvaner, rygestop, neglebidning, fobier ol.

Lidt om mig

Jeg er 52 år, gift og har 3 voksne børn og et barnebarn. 

Jeg er stifter og ejer af Memofo, en pædagogisk-psykologisk konsulentvirksomhed, der henvender sig til alle der ønsker personlig-, faglig- eller social udvikling og forandring.


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig, jeg vil altid være klar til at svare dig.

Klientudtalelser

Mor til angstpræget dreng på 13 år - "kære Inge, det har været en stor hjælp for mig, at du har taget dig så godt af M., og har kunnet hjælpe ham til at få øje på sig selv igen. Jeg tænker, der stadig er ting at tage fat i, men lige nu lader vi den nye viden bundfælde sig og få ben at gå på. Som du siger: "man kan fylde 1 liter på 1 liter, resten går til spilde. Tak Inge, fordi du har givet min dreng disse intense oplevelser af at blive taget alvorligt, at du har ført ham ad veje, der muliggør hans egne erkendelser af, at han har mulighed for at sætte fodaftryk i sit eget liv. AT blive styrmanden i livet og også hvordan han kan styre så det passer til ham. Det har i hvertfald været en fed oplevelse for mig som mor, at følge hans udvikling på sidelinien. Med stor taknemmelighed fra en Mor"  Læs mere  Læs mindre

A. L. ung fyr 21 år - studerende - "Tak for hjælpen Inge, jeg er blevet meget mere positiv og optimistisk. Jeg ser lysere på tingene, opgiver ikke så let og når skolearbejdet bliver svært søger jeg hjælp uden at føle mig dum eller forkert. Jeg er blevet glad og har fået troen på, at jeg er god nok - det er fedt!"  Læs mere  Læs mindre

Pensioneret herre på den anden side af 70 - "Livet er vidunderligt - igen! for mig var livet blevet gråt og trist, jeg havde så meget, men var ikke i stand til at nyde - jeg var bange, trist og ville ikke såre andre - det betød jeg kom til at såre mig selv. Tusind tak for hjælpen Inge, jeg har fået livet tilbage og kærligheden blomstrer."  Læs mere  Læs mindre

T. T. kvinde midt i 40érne - "Tusind tak for i torsdags. Jeg er ikke i tvivl om effekten af hypnosen. De nye visualiserede "minder" er meget nærværende. Jeg kan arbejde videre med dem, og synes jeg finder en styrke. Når alt "snavset" larmer, virker bevidstheden om, at jeg har taget afsked og lagt det til side. Fortiden behøver ikke længere at fylde og forhindre mig i at træffe sunde valg. Det har givet mig mulighed for at arbejde mig videre tilbage til mig - jubii. Tak fordi du foreslog hypnoterapien som supplement til vores samarbejde."  Læs mere  Læs mindre

M.N kvinde 35 år - "Jeg kan ikke beskrive med ord, hvilken forskel du har gjort og betydet for mig. 2016 har uden tvivl været det år i mit liv, hvor jeg er kommet tættere på "hvem jeg er" og, hvor der er sket en løsrivelse fra min X. Det bringer så meget fantastisk med sig for både mine børn og mig selv. Dette har kun været muligt med din store hjælp. Så TAK for dig. Jeg glæder mig til vores videre samarbejde i 2017."  Læs mere  Læs mindre

N.N. kvinde 39 år - "Tusind tak for din personlige besked, vedhæftet fakturaen. Jeg kom godt hjem, pta jeg var ”tung” i krop og hovede. I går kom jeg tilbage til livet, bogstaveligt sagt.. Jeg var zoombie mandag..og også irritabel. Så i går vendte bøtten..ha ha.. jeg vågner kl.06.00 udhvilet og frisk, og en positiv dag – som også i dag. BEDST AF ALT: RØGFRI…. Har IKKE lyst til at ryge og ignorere andre rygere. Mine sanser er mere fokuseret på det skønne og det som gør MIG glad. Alt det jeg ikke følte -inden hypnosen. Så kære Inge. Tusinde tak for din hjælp."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere