Ida Hoffmeyer - Psykoterapeut MPF, Sexolog

Ida Hoffmeyer

Psykoterapeut MPF, Sexolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ida Hoffmeyer - Psykoterapeut MPF, Sexolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv på GoMentor - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 

 

Har du gentagne konflikter med din kæreste, for lidt glæde og sjov, ingen kæreste, for kedelige jobs, for lidt dialog med andre, måske for lidt samvær, er det seksuelle gået i hårdknude, for meget arbejde, for meget rutine, for mange usunde vaner, for mange ukonstruktive mønstre, er det måske nu du/I skulle opsøge noget sparring på din/jeres livssituation og de valg, du/I træffer.

Individuel psykoterapi:

 • Er du fastlåst i et problem i forhold til en anden person?
 • Har du svært ved at beslutte dig?
 • Gentager du det samme mønster?
 • Kan du ikke mærke din lyst?
 • Føler du dig holdt nede af din partner, din chef eller kollega?
 • Er du mere sårbar end ellers?
 • Er du grundlæggende lidt trist og ensom?
 • Føler du dig udenfor?
 • Har du haft en ubehagelig oplevelse, hvor andres reaktion undrede dig? 

Hos mig får du et rum, hvor du kan tale uforstyrret, og hvor der er én, der lytter kun til dig. Jeg stiller nogle spørgsmål, som kan få dig til at tænke på en ny måde og se nye vinkler. Det kan være med til gradvist at rykke dine tanker og følelser, og skabe flow i en mere konstruktiv retning, som rækker ud over den periode, du investerer i terapien.

 

Det kan være en rigtig god idé at arbejde med sig selv gennem terapi. Man lærer sig selv bedre at kende, får mere fokus på, hvad man vil og ikke vil, og kan dermed styre sit liv mere bevidst. 

Parterapi:

Ligeså dejligt det er at finde sammen, blive forelsket, flytte sammen, få børn - lige så svært og uoverskueligt kan det blive, når det ikke fungerer. Man mister måske gnisten, føler sig ikke værdsat eller lyttet til, hverdagen bliver svær at komme igennem. Måske får man lyst til at prøve noget nyt, være tæt sammen med en anden, der sætter pris på én.

 

Det handler som regel om kommunikation, der er gået skævt, og gradvist blevet værre og værre. Man har indarbejdet nogle reaktioner, som gentager sig, som man efterhånden kender hos sig selv, og forventer af den anden. At arbejde med kommunikationen i parforholdet er noget, der kan ændre meget, og skabe glæde, fornyelse, håb, gejst, nye fælles interesser og meget mere.

Sexologisk terapi:

Sexologisk terapi kan være relevant, både som individuel terapi og parterapi.

 • Det kan være, man aldrig har kunnet nyde sex fuldt ud, at man ikke har fået orgasme, at man ikke kan få rejsning eller komme, når man er sammen med en af det andet køn, eller at man på andre måder er hæmmet i forhold til det seksuelle.
 • Man kan også have overvejelser om sin seksuelle orientering, er man måske i virkeligheden til et andet køn, eller man synes, man går for meget i byen, dater for meget, har for mange tilfældige forhold, man er træt af ikke at passe bedre på sig selv.
 • For par kan det være, man tidligere har haft et godt og hedt sex-liv, som simpelthen bare er blevet kedeligt, eller alt for sjældent. Når der er for lidt sex, er der måske for lidt følelse af nærhed, og forholdet bliver mere usikkert. Eller man prøver og prøver at få det seksuelle til at lykkes, men det vil bare ikke. Det bliver slidsomt, i stedet for sjovt og rart.
 • Eller klassikeren: den ene har mere lyst end den anden, sex bliver et krav, man konstant prøver at undgå. På den måde, kan selv et kys blive til en ’trussel’ om, at den anden vil noget mere.

Derfor er det en fordel at gå til en professionel sexolog, der er vant til at tale om de seksuelle emner. Den sexologiske terapeut kan hjælpe med at finde ud af, hvad problemerne udspringer af, bedre kommunikationen og give hjemmeopgaver, der er tilpasset den enkelte person, eller det enkelte par.

Om mig:

Jeg er psykoterapeut, MPF, hvilket betyder jeg er godkendt af Psykoterapeutforeningen. For at blive godkendt skal man have uddannelse i psykoterapi, der opfylder mange forskellige krav om teori, træning, egen-terapi og supervision gennem flere år.

Jeg har læst Psykologi på bachelorniveau på KU. Siden har jeg taget en sygeplejerske uddannelse, og arbejdet mange år på hospitalsafsnit med psykoterapi individuelt og i grupper. Jeg har været med-leder af et psykoterapeutisk afsnit i 7 år.

Jeg er uddannet og godkendt som sexolog via NACS (nordisk forening for klinisk sexologi).

Du er velkommen til at benytte kontaktformularen eller forespørge på en tid, og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Adresse oplyses ved booking.

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere