Ib Østergaard Rasmussen - Coach, Mentor, Supervisor

Ib Østergaard Rasmussen

Coach, Mentor, Supervisor

Nykøbing F, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

COACH-FORLØB MED FOKUS PÅ SAMARBEJDETS LEDERUDFORDRINGER 950 kr. Aftal tid

HER ANALYSERER VI SAMMEN DINE SAMARBEJDS RELATIONER, DIN LEDERSTIL OG DU VEJLEDES I AT STYRKE BEGGE DELE.

COACH-FORLØB MED PROBLEMLØSNING 950 kr. Aftal tid

FÅ PROBLEMET PÅ BORDET, SÅ VI KAN ARBEJDE MED DET.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Har erfaring i coaching og vejledning af ledere i såvel den private som den offentlige sektor. Ib Østergaard Rasmussen - Coach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Velkommen til min profil.

 

Mit navn er Ib Rasmussen og jeg har erfaring i coaching og vejledning af ledere i såvel den private som den offentlige sektor.

 

LEDERCOACHING.

Med ledercoaching får du et individuelt og specielt tilrettelagt coaching forløb. 

 

Vi begynder med det der optager dig mest og derfra bevæger vi os rundt i din lederrolle både op og ned i din organisation.

 

Samarbejdet mellem direktører og chefer er altid en forudsætning for en velfungerende organisation - men netop her kan der også let opstå flimmer. Det sker måske fordi jeres personlige forskelligheder skal bøjes mod hinanden i konkrete sager.

 

I et coaching forløb får du mulighed for at tale frit og trygt om de gnister, der kan springe i forholdet mellem dig som leder og dine over- og underordnede kollegaer – og du får mulighed for at få genoprettet et professionelt, loyalt samarbejde.

 

OM MIG

Jeg har i mit arbejdsliv haft lederstillinger på alle, organisatoriske niveauer – og brugt coaching som værktøj til at coache mine egne ledere og ledere uden for min egen organisation. Jeg opfatter organisationen som den den vigtigste kontekst i coaching af ledere. Både lederes ønsker og konflikter kan kobles til organisationen. Min erfaring er, at det giver rigtig god mening at fokusere på relationerne i en organisation. Her er jeg helt på linje med Ledelseskommission, der blandt andet fremhæver i sine anbefalinger, at ledere skal forstå, at de en gang i mellem har brug for, at erfarne ledere tager dem ved hånden. Det kan jeg.

 

Jeg har været skoleleder, skolechef, centerchef, udviklingsdirektør, kommunaldirektør og administrerende direktør. Jeg har været mentor og coach for ledere i NGO´er, statslige institutioner og ledere fra den private sektor.

 

Jeg har en anerkendende tilgang til andre. Min selvindsigt er stor og jeg er god til at lytte og vejlede.

 

Min faglige baggrund er en MBA i forandringsledelse.Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Nikolaj, cand. psyk. - "Ib Østergaard Rasmussen har en dokumenteret evne til at være i stand til at arbejde komfortabelt og sikkert på ledelses niveau. Han er en virkelig venlig fyr med en vidunderlig og afvæbnende sans for humor. Jeg anbefaler hans tjenester uden forbehold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere