Ib Rasmussen - Coach, Mentor, Supervisor

Ib Rasmussen

Coach, Mentor, Supervisor

Nykøbing Falster , Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

COACH-FORLØB MED FOKUS PÅ SAMARBEJDETS LEDERUDFORDRINGER 950 kr. Aftal tid

HER ANALYSERER VI SAMMEN DINE SAMARBEJDS RELATIONER, DIN LEDERSTIL OG DU VEJLEDES I AT STYRKE BEGGE DELE.

COACH-FORLØB MED PROBLEMLØSNING 950 kr. Aftal tid

FÅ PROBLEMET PÅ BORDET, SÅ VI KAN ARBEJDE MED DET.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Har erfaring i coaching og vejledning af ledere i såvel den private som den offentlige sektor. Ib Rasmussen - Coach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Velkommen til min profil.

 

Mit navn er Ib Rasmussen og jeg har erfaring i coaching og vejledning af ledere i såvel den private som den offentlige sektor.

 

LEDERCOACHING.

Med ledercoaching får du et individuelt og specielt tilrettelagt coaching forløb. 

 

Vi begynder med det der optager dig mest og derfra bevæger vi os rundt i din lederrolle både op og ned i din organisation.

 

Samarbejdet mellem direktører og chefer er altid en forudsætning for en velfungerende organisation - men netop her kan der også let opstå flimmer. Det sker måske fordi jeres personlige forskelligheder skal bøjes mod hinanden i konkrete sager.

 

I et coaching forløb får du mulighed for at tale frit og trygt om de gnister, der kan springe i forholdet mellem dig som leder og dine over- og underordnede kollegaer – og du får mulighed for at få genoprettet et professionelt, loyalt samarbejde.

 

OM MIG

Jeg har i mit arbejdsliv haft lederstillinger på alle, organisatoriske niveauer – og brugt coaching som værktøj til at coache mine egne ledere og ledere uden for min egen organisation. Jeg opfatter organisationen som den den vigtigste kontekst i coaching af ledere. Både lederes ønsker og konflikter kan kobles til organisationen. Min erfaring er, at det giver rigtig god mening at fokusere på relationerne i en organisation. Her er jeg helt på linje med Ledelseskommission, der blandt andet fremhæver i sine anbefalinger, at ledere skal forstå, at de en gang i mellem har brug for, at erfarne ledere tager dem ved hånden. Det kan jeg.

 

Jeg har været skoleleder, skolechef, centerchef, udviklingsdirektør, kommunaldirektør og administrerende direktør. Jeg har været mentor og coach for ledere i NGO´er, statslige institutioner og ledere fra den private sektor.

 

Jeg har en anerkendende tilgang til andre. Min selvindsigt er stor og jeg er god til at lytte og vejlede.

 

Min faglige baggrund er en MBA i forandringsledelse.Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Nikolaj, cand. psyk. - "Ib Østergaard Rasmussen har en dokumenteret evne til at være i stand til at arbejde komfortabelt og sikkert på ledelses niveau. Han er en virkelig venlig fyr med en vidunderlig og afvæbnende sans for humor. Jeg anbefaler hans tjenester uden forbehold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.