Henrik Prien - Psykoterapeut

Henrik Prien

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hej. Mit navn er Henrik Prien. Jeg er psykoterapeut og tilbyder samtaleterapi og supervi Henrik Prien - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Hej. Mit navn er Henrik Prien.
Jeg er psykoterapeut og tilbyder samtaleterapi og supervision.

Samtaleterapi
Da der kan være mange forskellige grunde til at opsøge en terapeut, kan et samtaleforløb hos mig derfor indholdsmæssigt omhandle en bred vifte af problemstillinger og temaer – det kan f.eks. være:

Håndtering af stress
Hjælp til stress relaterede problemstillinger såsom udbrændthed
At komme bedst muligt gennem sorg og en livskrise
Afklaring af et følelsesmæssigt dilemma
Håndtering af svære følelser generelt
Situationer i hverdagen hvor du gentagne gange ender i den samme problematik og ikke kan komme videre
Bearbejdelse af traumatiske begivenheder
At arbejde med grænsesætning
At arbejde med emner som led i en selvudviklingsproces


Målet er ofte, at du både opnår en forståelse af problemstillingen – bl.a. hvorfor du reagerer, som du gør – men også at du får kendskab til alternative handlemåder, hvilket giver dig mulighed for at skabe den ønskede forandring.

Min arbejdsmetode:
I mit arbejde som terapeut er jeg meget optaget af, at samtalerne fører til et reelt udbytte for dig og at de foregår på en måde, som passer dig. Jeg arbejder derfor også ud fra det, man kalder feedbackorienteret terapi, hvor der er et tæt samarbejde om opnåelsen af det centrale formål med forløbet.

Supervision
Jeg superviserer både enkelte personer og gruppevis. Jeg har gennem årene bl.a. superviseret terapeuter, vejledere, pædagogisk personale og personalegrupper (eksempelvis på væresteder).

Jeg arbejder helhedsorienteret i supervisionen og trækker på en bred vifte af metoder og teorier, hvilket sikrer en tilpasning til den enkelte og gruppens behov og ønsker.

Som fagperson giver supervision dig muligheden for at udforske dit fagområde, din praksis og dig selv. Supervisionen kan give øget bevidsthed om, hvordan du bruger dig selv, dine kompetencer og ressourcer.

Supervision kan også handle om at få hjælp til at bevare dig selv og din glæde i arbejdet med mennesker, der har det svært. Endelig kan et sigte med sparringen gennem supervision være at skabe faglig udvikling.

Undervisning
Siden 2002 har jeg undervist forskellige i sammenhænge og om forskellige emner, bl.a.:

Grundlæggende psykologi og samtaleredskaber
Kommunikation og Girafsprog
Chok-traumeterapi
Mindfulness og selvudvikling


Du er meget velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om min måde at arbejde på og for at finde ud af om den kan passe til den situation, du befinder dig i.

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere