Henrik Hjarsbæk - Mentaltræner, Psykolog, Coach, Virksomhed - GoMentor

Henrik Hjarsbæk

Mentaltræner, Psykolog, Coach, Virksomhed

København S

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Sportspsykolog 799 kr. Aftal tid

Jeg er sportspsykologisk konsulent og mentaltræner. Det betyder at mit arbejde består i, at Du skal præstere bedre og du skal præstere på det højeste niveau, som du kan. Det skal du ikke gøre en gang i mellem, det skal du gøre hver gang. 

Jeg arbejder med flere landsholdsudøvere i Danmark samt flere unge udøvere, både professionelle og amatører. 

Det er ikke afgørende for mig, hvilket niveau du spiller på eller hvilken sportsgren du dyrker. 

Det afgørende for mig er, at vi to kan samarbejde om at indfri de mål, som du har potentialet til.


Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 05 42

89 88 05 42

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sportspsykolog og Mentaltræner Henrik Hjarsbæk - Mentaltræner, Psykolog, Coach, Virksomhed

Beskrivelse

Mentaltræning og sportspsykologisk rådgivning


Hvis du vil være den bedste til din sport, skal du overvinde både dine indre og ydre kampe. 


Med mentaltræning lærer du at tackle det pres, et liv i sportens verden medfører. Du lærer at håndtere frygt og nervøsitet, og lærer at top-præstere. 


Som sportsudøver skal du investere 100% i din karriere, ellers bliver du overhalet - derfor skal du mental træne. Uden mental styrke risikerer du, at du ikke præsterer det som du kan.  Det ved fodboldspillere som Sanne Troelsgaard og Kasper Junker samt ungdomsspillere, som jeg har arbejdet med. Jeg arbejder med både ungdomsspillere som seniorer, professionelle og amatør-udøvere som ønsker at forbedre sin præstation. 


Der vil altid være modgang, frustrationer, tilskuere, TV, pres, forventninger, håb og drømme, som kan påvirke din præstation - det skal du lære at håndtere. Samtidig har du valgt en karriere, hvor du til hver eneste præstation har en konkret modstander, som vil gøre alt for, at du ikke lykkes. 


Jeg hjælper dig med alt omkring din præstation, så vi sammen sørger for, at du får det maksimale ud af dit talent. 


Kontakt mig gerne til en uforpligtende snak og hør nærmere om, hvordan et samarbejde kan være med mig. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.