Henriette Elkjær - Psykolog

Henriette Elkjær

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Det er en del af livet, at vi støder ind i større eller mindre kriser. Henriette Elkjær - Psykolog

Beskrivelse

Det er en del af livet, at vi støder ind i større eller mindre kriser. Det sker for de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt. Nogle kriser eller problematikker kan dog opleves så vanskelige, at de er mere end vi kan håndtere på egen hånd. Mange oplever også, måske uden at der nødvendigvis er en ydre anledning til det, at de kæmper med uønskede tanker og følelser. En kamp som kan være tærende og opslidende, og som påvirker livskvaliteten. I sådanne tilfælde kan det være en hjælp at kontakte en psykolog. For mig er det ganske enkelt vigtigt at hjælpe dig med, hvordan du kan leve et rigt og meningsfuldt liv. Og som en del af dette at hjælpe dig med at håndtere de ofte vanskelige tanker og følelser, som opleves som en forhindring for at leve et sådant liv. Jeg benytter bl.a. mindfulness i terapien. Mindfulness handler bl.a. om, hvorledes vi på en mere åben, accepterende og nærværende måde kan forholde os til de tanker og følelser, vi som mennesker, ofte kæmper med. Klinikkens metodiske fundament er ACT (Acceptance & Commitment Therapy). ACT er en ny måde at forholde sig til tanker og følelser på, som kan gøre en permanent forskel i dit liv.
;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere