Helle Schøsler - Psykoterapeut MPF

Helle Schøsler

Psykoterapeut MPF

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Min terapeutiske tilgang er oplevelsesorienteret og vores samtale tager udgangspunkt i det DU oplever og hvordan det påvirker dine relationer Helle Schøsler - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Du henvender dig til et professionelt medmenneske fordi du har det på en måde som smerter dig. Du vil dele og hele din smerte og du ønsker udvikling. Jeg har lokale i Årslev.

Jeg vil støtte dig i at mærke (sansernes brug) hvordan du har det og hjælpe dig med at udtrykke dig i ord og følelser. Jeg vil gøre det så nærværende og medlevende som det er mig menneskeligt muligt. Hvis du i tryghed kan mærke og udtrykke dig, giver det dig selvindsigt, mod og styrke, og DET giver grundlag for bevidste valg, udvikling og kvalitet i dit liv. 

Individuel terapi
Måske oplever du dig forkert, stresset, trist, angst, overset, kritiseret, aggressiv, genert eller noget helt andet.

Jeg tilbyder dig min faglige viden og terapeutiske tilgang som er oplevelsesorienteret. Sammen ser vi på de situationer du finder svære, hvad oplever du og hvad mærker du, er der et mønster i det, hvad sker der og hvorfor, hvad har du af styrker i dig selv og i dine omgivelser, hvad vil du opnå mm. 

Forandring sker når du vedkender dig den du er og ikke mens du kæmper for at leve op til noget andet! 

Jeg giver studierabat, hvis du er studerende.

Parterapi
Det er ikke altid let at leve sammen med et andet menneske. Det er ofte, når forelskelsen er aftaget og man skal til at arbejde mere aktivt for kærligheden, at kommunikationsevne og nærvær kommer på prøve. Travlhed med børn, uddannelse og arbejde er måske det som optager dig og din partner, mere end kærligheden mellem jer. Jeg skriver dette på baggrund af min egen erfaring og mener ikke at vi i vores samfund har fokus nok på hvordan man bærer sig ad med at opbygge og vedligeholde et kærlighedsforhold. 

Jeg tilbyder at være katalysator i jeres personlige proces, hvad end I ønsker at arbejde med. Med min faglige og medmenneskelige opmærksomhed får I blandt andet mulighed for at finde egne og fælles ressourcer og værdier og måske det vigtigste, at lytte til hinanden. 

Familieterapi
Sygdom, handicap eller problemer hos et familiemedlem berører som oftest hele familien. 

Du er velkommen til at tage din familie med til mig, eller bede mig komme til jer. Det er givtigt for alle familiemedlemmer i fællesskab at bearbejde de problemer som er i familien. 

Jeg vil hvor det er aktuelt gerne være med i nogle af familiens aktiviteter. Mange kender til konflikter omkring mad- og sengetid og jeres indbyrdes kommunikation og forskellige tilgange til det praktiske, vil være tydelig. Som ergoterapeut er jeg vant til at analysere og bearbejde vanskeligheder netop ved hjælpe af konkrete aktiviteter. Som psykoterapeut er jeg uddannet til at have opmærksomhed på det som sker mellem jer. Hvad der skal arbejdes med i hvilken rækkefølge, beslutter vi i fællesskab. Det er jeres ønsker, behov og mål som er omdrejningspunktet.

Der kommer klienter til min praksis fra bl.a. Odense, Assens, Nyborg, Ringe, Faaborg og Svendborg.

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere