Helle Svensson - Coach - GoMentor
Helle Svensson - Coach

Helle Svensson

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Helle Svensson - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Lifecoaching er en måde, hvorpå man kan få støtte og hjælp til at nå sine mål, ønskede forbedringer eller ændret fokus i sit liv.

Lifecoaching kan bruges i forskellige sammenhænge, f.eks.:

 • Hvad er dine værdier? Og lever du i overensstemmelse med dine værdier?
 • Livet har været svært i en periode og måske kan du ikke rigtig komme videre herfra
 • Work/life balance
 • Lavt selvværd – hvad er det for historier du fortæller dig selv?
 • Fokus på mål og drømme – har du styr på dine prioriteringer?
 • Har du mange forklaringer/undskyldninger på, hvorfor du ikke når dine mål? – Hvad er historierne bag disse forklaringer/undskyldninger?
 • Hvordan får du skabt en plan? Og hvordan fastholder du planen? – Hvad skal der til?
 • Hvad motivere dig og hvad er din passion? – er der nok af det der motivere dig i dit liv?
 • Hvad vil du med mit liv? – Måske vil du gerne skifte job, være selvstændig, finde en partner, rejse jorden rundt eller noget helt femte
 • Fokus på karriere
 • Lever du livet ud fra andres præmisser eller står du ved dig selv? – måske tænker du meget over hvad andre tænker om det du gør og siger?
 • Hvordan er dine relationer til andre mennesker?

Der er mange årsager til, at coaching kan være en god måde at finde ind til dig selv og møde livet i overensstemmelse med dig selv.

Min store passion er at støtte mennesker til at udleve deres fulde potentiale, således at de tør følge deres mål og stå ved målet, selvom omgivelserne presser på med andre holdninger og idéer. Jeg har lært, at det er vigtigt at turde være den man er, stå ved det man vil og have modet til at følge sine drømme.

At nå sine mål, kan til tider være en svær rejse og derfor kan det være godt med en følgesvend som støtter lige netop DIG. Som coach støtter jeg dig i at holde fast i målene og finde praktiske veje til at nå dem.

Jeg er kendt for at finde gaven i selv de svære livssituationer og sætte spotlight på nye alternativer der er mere støttende.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.