Helle test - Coach

Helle test

Coach

Ballerup

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 3 x 60 min 3.300 kr. Aftal tid

Coaching 1.250 kr. Aftal tid

Coaching, 1. session (SÆRTILBUD) 800 kr. Aftal tid

Normal pris for 1 session á 60 minutters varighed kr. 1.250,00

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Helle test - Coach

Beskrivelse

Styrkebaseret coaching er en måde, hvorpå du kan få støtte og hjælp til at nå dine mål, ønskede forbedringer eller ændret fokus i dit liv.


Styrkebaseret coaching kan bruges i forskellige sammenhænge, f.eks.:

 • Du har en følelse af at der "mangler noget", men hvad er det du savner i dit liv?
 • Få fokus på dine talenter og styrker. Hvordan bruges du dig selv nu og hvordan kunne du bruge dit potential optimalt.
 • Hvad vil du med dit liv? – Måske vil du gerne skifte job, være selvstændig, finde en partner, rejse jorden rundt eller noget helt femte
 • Hvad motivere dig og hvad er din passion og hvad har du naturligt talent for? – er der nok af det der motivere dig i dit liv? 
 • Fokus på mål og drømme – har du styr på dine prioriteringer? Tør du vælge til og fra, så det giver mest mening i dit liv?
 • Hvad er dine værdier? Og lever du i overensstemmelse med dine værdier?
 • Lever du livet ud fra andres præmisser eller står du ved dig selv? – måske tænker du meget over hvad andre tænker om det du gør og siger?
 • Hvordan er dine relationer til andre mennesker?
 • Livet har været svært i en periode og måske kan du ikke rigtig komme videre herfra
 • Lavt selvværd – hvad er det for historier du fortæller dig selv?
 • Har du mange forklaringer/undskyldninger på, hvorfor du ikke når dine mål eller ændre retning? – Hvad er historierne bag disse forklaringer/undskyldninger?
 • Hvordan får du skabt en plan? Og hvordan fastholder du planen? – Hvad skal der til?
 • Fokus på dit arbejdsliv - laver du det der er rigtigt for dig? - Er du glad for det du laver? - Udnytter du dit fulde potentiale?

Der er mange årsager til, at coaching kan være en god måde at finde ind til dig selv og møde livet i overensstemmelse med dig selv.


Min store passion er at støtte mennesker til at udleve deres fulde potentiale. Når du ved, hvad du har naturligt talent for, ser du dig selv på en helt ny måde og du ved hvilke sider af dig selv du skal bruge på daglig basis, så du føler dig brugt på den gode, nærende og energifyldte måde. Jeg har lært, at det er vigtigt at turde være den man er, stå ved det man vil og have modet til at følge sine egne veje og drømme, også selvom omgivelserne presser på med andre holdninger og idéer.


At leve leve dit liv på en meningsfuld måde for DIG, kan til tider være en svær rejse og derfor kan det være godt med en følgesvend som støtter lige netop DIG. Som din coach støtter jeg dig i at holde fast i dig selv og få fokus på det der står i vejen for at du kan udleve dit fulde potentiale.


Jeg er kendt for at finde gaven i selv de svære livssituationer og sætte spotlight på nye alternativer der er mere støttende for dig.

  Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.