Helene Nielsen - Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Kropsterapeut

Helene Nielsen

Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Kropsterapeut

Randers C

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 500 kr. Aftal tid

Hypnoterapi 60-90 min 700 kr. Aftal tid

Massage 450 kr. Aftal tid

Rygestop hypnose 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 20

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

"Hjælp til selvhjælp" - En vej til at genfinde din inderste kerne, dine kraftfulde ressourcer og udnytte dit fulde potentiale, som det unikke menneske du er. Helene Nielsen - Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse

You-well.eu

Hos mig, møder du nærvær og rummelighed.

Jeg fungere som en form for guide der støtter dig i dine mål, og hjælper dig igennem de udfordringer du måtte have. Det er udelukkende dig der bestemmer, hvad der skal arbejdes med, hvordan du ønsker det skal være og hvad du vil arbejde hen i mod. 

Jeg kan hjælper dig, igennem nærværende terapeutisk støtte, afhjælper problemstillinger via hypnose og afstresser din krop gennem en anderledes massageform.

 

Krop, ånd og sind hænger uløseligt sammen og derfor vil du opleve hos mig, at vi forbinder tanker, følelser, krop og sjæl, sådan at der genskabes balance i dig

- Helene Nielsen, hypnoterapeut, dynamisk terapeut, stud. psykoterapeut & massage behandler 

 

 

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere