Heike Pohl Malmros - Psykolog

Heike Pohl Malmros

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Videbegærlig psykolog tilbyder individuelle samtaler Heike Pohl Malmros - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil
Du kan kontakte support for at få hjælp med at finde en anden


Har du brug for en psykolog?

Vi har allesammen øjeblikke og perioder, hvor det kan være hensigtsmæssigt at opsøge professionel hjælp.  Måske overvejer du at kontakte en psykolog, men tænker at det er grænseoverskridende at tale med en fremmed om dit følelsesliv.

 

Måske drøfter du med dig selv, hvorvidt det er nødvendigt at opsøge en psykolog, og om de problemer du har er tunge nok. Måske har du svært ved at sætte ord på nogle tanker og følelser, men har en fornemmelse af, at du har brug for at bearbejde noget, som længe har tynget dig.

 

Måske har du gjort nogle erfaringer, der gør det svært at have tillid til andre mennesker og ikke mindst dig selv. Måske er du i tvivl om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

 

Man kan have mange overvejelser, når man browser igennem sine tanker og bl.a. internettet i et forsøg på at finde en brugbar ledetråd, hvilke forandringstiltag der passer bedst til ens person. Det er kun dig, der afgør, hvorvidt du føler dig parat til at gøre noget for dig selv i alliance med en fagperson og arbejde på de udfordringer og problemer du eventuelt har. Det kan være svært at indrømme at man har brug for hjælp, men ikke mindst er det en modig handling at være villig til at arbejde på sig selv.

Find ud af om kemien passer og om jeg kan hjælpe dig ved at bestille en gratis forsamtale.


Hvad kan en psykolog?

For nogle lyder ordet "psykologisk" lidt ukonkret eller nærmest farligt. Man tænker måske på abnorm adfærd, psykisk sygdom og de dermed forbundne stigma. Måske tænker man også på "varm luft og fodformede sko" og folk, der stiller sig op i en rundkreds og holder deres sidemand i hånden, mens de vender blikket indad.

 

Der findes mange forestillinger om hvad arbejdet med psyken indebærer. Psykologi betyder blot "læren om psyken". Psyken er svær at konkretisere og derfor svært at definere. Det kan oversættes med det danske ord "sind", som er et begreb, der dækker over såvel bevidste og ubevidste indre processer, som er med til at udgøre vores personlighed. Når man går til psykolog indebære det, at man ønsker at arbejde med sine tanker, følelser og adfærd.

 

Psykologarbejde indeholder mere end blot diagnoser og terapi. Psykologer formidler viden om mentale mekanismer og sammenhæng mellem krop og psyken. Vi er vores krop og vores krop er vores psyke og omvendt.

 

Psykologer er uddannet til at tænke videnskabeligt og forholde sig kritisk til viden, derfor baserer den hjælp en psykolog kan give dig ikke blot på antagelser og overbevisninger, men funderer på videnskab, der virker i praksis. Det er ihvertfald det, som jeg bestræber mig på - nemlig at oversætte aktuel og valid viden til værktøjer, som kan integreres i hverdagen.

 

Hvordan arbejder jeg?

Diagnoser kan være meningsfulde og de fortæller noget om på hvilke områder man især kan have det svært, men du behøver ikke at komme med en diagnose i hånden. Jeg tænker ikke kun i diagnostiske kriterier eller sidder med en checkliste over symptomer.

 

Jeg kigger på dig som det menneske, du er. Konkret betyder det, at jeg lærer dig at kende og sammensætter en værktøjskasse, der passer til dine behov og ønsker.

 

Psykologer arbejder også forbyggende, dvs. at man ikke behøver at være syg for at føle sig berettiget til at opsøge hjælp. Hvis du evt. sidder med fornemmelsen af, at du har et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster (tanker er også adfærd), som gør livet svært for dig, så kan jeg hjælpe dig med at bryde mønstre og finde mere hensigtsmæssige måder at tænke på.

Det kan også være, at du har følelser, som du har svært ved at indordne eller måske tænker, at de er forkerte eller skal reguleres. Jeg kan hjælpe dig med at forstår bagvedliggende mekanismer, således at du over tid kan være din egen terapeut.

 

Lidt om mig selv
Jeg er oprindeligt fra Sydslesvig og er halv tysk og halv thai, dvs. helt menneske. Jeg er født i 1983, har mand og barn. Jeg laver musik i min fritid og engagerer mig lokalt. Jeg er uddannet ved Københavns Universitet og har arbejdet med kronisk syge, pårørende, sorg, angst, depression og lavt selvværd hos børn, unge og voksne. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere