Heidi Skriver - Coach, Psykoterapeutstuderende

Heidi Skriver

Coach, Psykoterapeutstuderende

Hinnerup, Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Heidi Skriver - Coach, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Er du nysgerrig på dit eget potentiale, og vil du udvikle dine livskompetencer personligt og professionelt? Være bedre til at navigere i livet, og få nye indsigter, erkendelser og rummelighed i samværet med andre?


Vi lever i en tid hvor vi konstant skal være omstillingsparate, forandringsvillige og fleksible. Der er fart på tilværelsen, og et væld af muligheder som tilsammen gør det svært at navigere i. Der er brug for en solid forankring, så du kan træffe de rigtige valg i forholdet til dig selv og dem omkring dig. 


Det kan være du har udfordringer med:

 • Angst, chok og/eller traume
 • Følelser såsom utilstrækkelighed, mindre selvværd og selvtillid, depression
 • Gentagen utilfredshed eller irritation over arbejdsforhold eller familieliv
 • Følelsen af uro over ikke at vide, hvor du er på vej hen, eller hvad dit mål er


Det vigtigste spørgsmål for mig er - HVEM ER DU? Det er faktisk også er det vigtigste spørgsmål, du kan stille dig selv. Nysgerrigheden frigiver al den energi, der skal til, for at du kan trykke på din indre powerknap og blive den, du i virkeligheden er. Med udgangspunkt i NLP teorien stræber jeg mod at give dig værktøjer til udfoldelse af dit fulde potentiale. 


Lidt om mig

Med en baggrund som administrativ sagsbehandler indenfor arbejdsmiljøområdet, valgte jeg for et par år siden at skifte retning. Det har altid været min passion at arbejde med mennesker, og være med til at udvikle og skabe rum for læring. Min beslutning om at skifte faglig retning, har også været en personlig udviklingsrejse - en rejse som jeg bestemt ikke ville have været foruden. Jeg er uddannet NLP Coach og er i gang med at tage overbygningen til NLP Psykoterapeut. Uddannelsen forventes færdiggjort næste år.


Som coach og terapeut er jeg ærlig og nærværende, og vægter samarbejdet med dig højt. 


Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.