Heidi Juel Skovrider - Coach, Mentor

Heidi Juel Skovrider

Coach, Mentor

Middelfart, Aarup

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

1:1 samtale 800 kr. Aftal tid

1:1 samtale - forløb med tre sessioner 2.100 kr. Aftal tid

1:1 samtale - forløb med fem sessioner 3.375 kr. Aftal tid

1:1 samtale - forløb med 10 sessioner 6.400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Fokus på positiv forandring Heidi Juel Skovrider - Coach, Mentor

Beskrivelse

Hvad drømmer du om?

 • At finde et nyt job?
 • At få mere tid til børnene? Eller dig selv?
 • At få nogle sunde vaner?
 • At slippe negative tanker og give plads til positiv energi?

Jeg kan hjælpe dig til at skabe den positive forandring, som du går og drømmer om. Uanset om det drejer sig om arbejde, privatliv, personlig udvikling eller andre områder af livet, hvor du ønsker forandring.


Gennem coaching kan jeg hjælpe med at skabe:

 • overblik, hvis du har en drøm eller et mål og ikke ved, hvordan du skal komme derhen. Det er uanset, om målet er at gennemføre et maratonløb eller planlægge en jordomrejse. Alt er muligt.
 • overblik, hvis du skal tage en beslutning og har svært ved at prioritere dine valg. Tankerne bliver ved at køre i ring, og du mangler hjælp til at danne dig et overblik over dine muligheder og først og fremmest mærke efter, hvad der føles rigtigt og vigtigt for dig.
 • klarhed, hvis du er i tvivl om, hvad der er vigtigt for dig. Det kan være, du helt har mistet fornemmelsen for, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der gør dig glad, fordi du har travlt med at opfylde andres behov.
 • klarhed, hvis du er utilfreds med noget i din hverdag, men er usikker på, hvad der egentlig er problemet, og hvordan du skal løse det. Det kan være en relation til en kollega eller en i familien, og du ønsker hjælp til at få et bedre forhold til vedkommende, men du ved ikke, hvordan du skal gribe det an og kan kun se alt det, som ikke kan lade sig gøre. Jeg kan åbne øjne for nye muligheder og ændre dit mindset.
 • gode vaner og bryde handle- eller reaktionsmønstre, som du ønsker at komme af med.


Tavshedspligt er en selvfølge. 


Jeg har lokale centralt i Middelfart, hvor der er parkeringsplads lige uden for og nemt at komme til med toget. 

Jeg har fast åbningstid om torsdagen, men har du brug for at mødes andre dage, så kontakt mig, og så finder vi ud af noget. 


Lidt om mig:

Når jeg ikke arbejder som coach, er jeg journalist, mor, kone, datter og meget andet. Jeg bor i en mindre by på Fyn og gør meget ud af at være en aktiv del af mit lokalområde.


Klientudtalelser

Line - "Jeg fik igennem mit forløb med Heidi Juel Skovrider hjælp til at finde en retning på det freelance-liv, jeg stod på nippet til at kaste mig ud i. Hun hjalp mig med at få lavet en realistisk tidsplan, så der var plads til de forskellige opgaver, og samtidig kiggede vi også længere ud i fremtiden for at finde ud af, hvilke typer opgave jeg skulle prioritere for at komme derhen, hvor jeg gerne ville arbejdsmæssigt. Jeg følte mig meget tryg i Heidi Juel Skovriders hænder, og ved hjælp af spørgsmål og konkrete værktøjer fandt vi hurtigt ud af, hvad jeg skulle fokusere på for at få et godt freelance-liv. Det var fantastisk at få hjælp til at strukturere alle de tanker, der væltede rundt i hovedet. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere