Heidie Graversen - Coach, Psykoterapeut

Heidie Graversen

Coach, Psykoterapeut

2730, København K

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Flexkort - forløb 10 sessioner 9.000 kr. Aftal tid

Et FLEX (fleksibelt) klippekort dækker 10 x konsulenttimer, hvilket giver mulighed for, at flere personer kan bruge det samme kort. FLEX klippekortet kan anvendes til nedenstående: - Stress håndtering - Mentorordning - Team coaching - Resultat skabende leder coaching - Sparring i forbindelse med forandringer. - Stress coaching & Psykologisk rådgivning i forbindelse med stress eller stressnedbrud. - Psykologisk rådgivning ved kritisk sygdom og i forbindelse med smerter (eks. Piskesmæld)

Chok og Traume terapi 1.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

22 35 49 49

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

24 timers garanti for en personlig samtale ved stress-sammenbrud og akut chok/traume. Heidie Graversen - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg hedder Heidie Graversen og er Adm. direktør - Senior Stress Coach & Psykoterapeut i CoachingPeople Sundhedscenter - et privat sundhedscenter i Herlev.

Jeg tilbyder coaching og mentoring forløb, til dig der har været ude for alvorlig chok eller traumatisk hændelse, såsom:

·  Stress kollaps
·  PCS (langvarig hjerne rystelser - lette hjerneskader)
·  Piskesmæld
·  Kritisk / uhelbredelig sygdom
·  Pårørende til kræftsyg / kritiske syg

Det kan også være:

·  Traumer i forbindelse med pludselig dødsfald, ulykker, overfald, fødsler m.m.
·  Traumer efter længere tids oplevelse af fysisk/psykisk overgreb i din barndom, dit parforhold, eller på din arbejdsplads.

Jeg arbejder tværfagligt ud fra en helhedsorienteret tankegang og fokuserer på:

- Psykologisk rådgivning
- Coaching
- Fysiologisk massage
- KranioSakralTerapi
- Zoneterapi
- Yoga
- Mindfulness
- Meditation
- Motion og kostvejledning

Dit forløb tilrettelægges ud fra hvad du ønsker af behandling samt min erfaring på området – og du får præcis den hjælp du behøver hele vejen igennem forløbet.

Eksempler på forløb:
Kræftramte og overlevere, der skal tilbage på arbejdet efter sygefravær.
Forløbet er primært psykoterapeutisk og er med til at mindste senfølger som stress og depression, men sikrer også at få dig trygt og sikkert i gang på arbejde.

Pårørende til en kritisk syg / uhelbredelig syg
Pårørende til en person med hjerneskade eller kræftramt, er ofte meget hårdt og ensomt og der er hyppigt ingen hjælp at få. I dette forløb får du redskaber til at støtte dig selv og dine nærmeste.

Traumer, piskesmæld og andre chok-traume oplevelser herunder hjernerystelser og skader efter ulykker og overgreb.
Der er mange måder at behandle traumer på, men jeg arbejder med en anerkendt amerikansk metode og i samarbejde med enten vores Kranio-Sakral terapeut eller Body-SDS´er. Der er mange niveauer at bearbejde og regulere chok og traume på. Kognitivt, følelsesmæssigt, fysiologisk, og niveauerne hænger sammen, hvorfor vi oplever det bedste resultat, når der samarbejdes med det fysiske og psykiske.

I sundhedscenteret behandler vi alle med respekt - plejer og vedligeholder vores relationer. Vi mener det er vigtigt at være fleksible og vi har derfor åbent fra 8.30 - 17 (lørdag og søndag efter aftale) Jeg har 24 timers garanti for en personlig samtale ved stress-sammenbrud og akut chok/traume.

Når skaden er sket, er der ingen tid at spilde, det handler om at komme i gang med behandlingsprocessen omgående.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere