Heidi Egeberg - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Heidi Egeberg

Parterapeut, Psykoterapeut MPF

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Heidi Egeberg - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Velkommen mit navn er Heidi Egeberg. jeg er uddannet psykoterapeut. Er medlem af psykoterapeut foreningen.

Kalenderen bliver ikke opdateret - så ring eller skriv til mig.  

Jeg tilbyder individuelle og parsamtaler.

TERAPI SKABER: Udvikling - Forståelse - Indsigt - Klarhed - forandring.

Vi kan alle have gavn af terapi pga. større eller mindre problemer, udfordringer, kriser, tab, eller noget man undre sig over. Der kan være handlingsmønstre, som ikke er hensigtsmæssige, eller tanker der køre i ring for en,  eller ønsket om større tilfredshed,og balance i sit liv.

Jeg lægger vægt på:
 • At der bliver skabt et tillidsfuldt, nærværende og trygt rum, hvor du kan være dig. Uden fordomme. Vi har alle brug for at blive mødt, Forstået, accepteret, set og hørt, som den vi er.
 • I terapien er jeg  støttende, så du finder redskaber, muligheder og styrker frem inde i dig selv. 
 • Jeg forholder mig spørgende og lyttende, uden at konkludere på, hvad der er bedst for dig.
 • Er du kristen, og har brug for, vi har den del med i terapien, er der frihed til det.
PAR TERAPI.
 • Et godt parforhold har stor betydning for ens trivsel, samhørighed, tillid, seksualitet og glæde
 • Oplever I en nedadgående spiral, hvor I undgår hinanden, og ikke får talt sammen?
 • Skændes I ofte?
 • Mangler I mere nærhed, glæde og varme.
 • Ønsker I en dybere kontakt med hinanden.
 • Skænderier, konflikter, kritik, magtkampe, bebrejdelser af hinanden, er et TEGN på noget, der ikke bliver opfyldt i parforholdet.
 • Konflikterne i parforholdet går altid ud over det intime og seksualiteten.
 • Er i kørt fast i tilbagevendende problemstillinger - fast låste mønstre.
 • Er der områder, hvor du/ i ikke bliver set, elsket, hørt, rummet, forstået og værdsat, og derfor trækker jer,
 • Har der været utroskab.
I TERAPIEN
Skabes der indsigt, nye veje at kommunikere med hinanden på.

Som parterapeut er det min erfaring, terapien er med til, at skabe nye måder, at møde hinanden på, derved får kærligheden og intimiteten meget større  plads.

Som parterapeut er det vigtig for mig, jeg lytter til hver jeres forståelse af det i står i, og jeg ser mig selv, som den støttende del i terapien, så i kan åbne op for hver jeres frustration, eller hvad i mærker, der er vigtig, at få talt om.

Det er jer som par, der i terapien får værktøjer- øvelser og redskaber, som jeg ser som en vigtig del, der også kan arbejdes med sideløbende derhjemme.

Kan i ikke finde en vej med hinanden, og derfor har valgt skilsmisse, kan der også være stor fordel i,  at opsøge en terapeut, især hvis der er børn. Få hjælp og støtte til, hvordan i håndtere en skilsmisse.

om Heidi:

Jeg er uddannet certificeret psykoterapeut ved SIF - systemisk institut for familieterapi.Medlem af psykoterapeut foreningen.

Foruden min praksis, har jeg beskæftiget mig med mennesker, det meste af mit liv:

 • jeg er  ansat som støttekontaktperson for forældre, der ikke har deres børn boende hjemme af forskellige årsager.
 • Har været ansat i TUBA i Kolding, som psykoterapeut, hvor unge 14-35 årig, der er opvokset i en familie med et alkoholproblemer, kom i terapi/ gruppe terapi.
 • Er uddannet lægeeksamineret massør, hvor jeg i sin tid havde min egen klinik
 • Tidligere været Rådgiver ved LMS - landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade.
 • Frivillig rådgiver på sommer oase bibel camping i Odder.
 • Jeg har arbejdet i en special børnehave, (børn med ADHD og følelsesmæssige problemer)
 • Uddannet plejehjemsassistent i 1989
 • Har Arbejdet inden for psykiatrien.

Igen eller kort ventetid.Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale.

Afbud senest 24 timer før. Afbud senere end dette og udeblivelse afregnes til fuld pris. Er der opstået akut sygdom, giv hurtigst mulig besked.

 

 

 

Klientudtalelser

Hanne 24 år. - " Jeg henvendte mig hos dig, da jeg altid havde set mig selv, som den stille pige, som gjorde når jeg var sammen med andre ikke fik sagt så meget. Jeg fandt ud af, jeg kunne holde af den side i mig, som ikke altid sagde så meget, og hvorfra den side var opstået tidligere i mig liv. "  Læs mere  Læs mindre

anonym 20 år. - " Jeg har opdaget, hvorfor min angst opstod i mig, og hvad jeg selv kunne gøre for og få magten over den. Angsten havde i mange år, været med til, jeg ikke ville mærke mig selv, men nu kender jeg til mine følelser i mig selv. jeg står meget stærkere i mig selv nu, og derfor ikke altid skal redde de andre. Jeg har fået meget mere ro inde i mig."  Læs mere  Læs mindre

Marianne og Jens - "Efter vi har været hos dig i parterapi, og fået set på nogle af de områder, hvor vi kom i konflikt med hinanden, har det skabt en forståelse. Vi har nu fået øje på, hvor vigtig det, vi får talt sammen om vores parforhold. så nu har vi en aftalt, vi en gang i ugen, skal have par tid, hvor vi lytter til hinanden, og bruger de værktøjer vi fik med i parterapien."  Læs mere  Læs mindre

Lenette. - "Når jeg taler igennem med Heidi, oplever jeg frihed til at fortælle om mine tanker og følelser uden censur – det kan jeg ikke andre steder. Det giver mig luft og gør, at jeg føler mig mere ok som menneske, fordi der ikke er nogen tanker eller følelser, som er forbudte. Jeg for noget ud af få tingene skitseret, så mine tanker og følelser står tydeligt for mig – det giver mig bedre overblik over, hvorfor jeg tænker, som jeg gør, og jeg får også meget at arbejde videre med. Det giver klarhed – jeg får mange af de elementer, der flyver rundt i mit hoved, placeret et sted, hvor jeg kan kigge på dem en af gangen og i sammenhæng. Jeg synes resultatet er større ro og en større accept af mig selv som den jeg er. Jeg får stillet skarpere på, hvad der er i mig, som jeg kan bruge med fordel privat og arbejdsmæssigt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere