Hans Otto Christensen - Psykolog

Hans Otto Christensen

Psykolog

Højbjerg, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale - studerende/jobsøgende 850 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 49

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online samtaler (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 49

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er aut. psykolog og tilbyder hjælp til afhængighed - stress - angst - vrede - depression - samlivsproblemer - traumer - ADHD - OCD - livsstilændringer Hans Otto Christensen - Psykolog

Beskrivelse

Autoriseret psykolog tilbyder individuel-, gruppe- og parterapi

 

Måske sidder du med en fornemmelse af, at du har brug for hjælp til dit liv, men er ikke sikker på, om det kan løses gennem en samtale med et fremmed menneske. Den slags overvejelser er kun sunde at have. Det viser, at du passer på dig selv og derfor ikke er ukritisk overfor, hvem du deler dine sårbarheder med.

 

Når livet gør ondt, kan det komme til udtryk på mange forskellige måder. Nogle gange er årsagen til smerten åbenlys - andre gange er det ikke muligt at pege på en tydelig årsag.


Uanset om du ved, hvad der har udløst dine problemer, eller du ikke ved det, vil samtaler med en psykolog kunne hjælpe dig til at afdække og få indblik i de grundlæggende problemer og hermed bane vejen for et nyt liv.


Jeg har mangeårig erfaring med psykologisk behandling af unge og voksne indenfor blandt andet følgende områder:

  • Angst, stress og depression
  • Krise, sorg og tab
  • Søvnproblemer
  • ADHD
  • OCD
  • Afhængighed og misbrug
  • Parforhold, jalousi og kommunikationsproblemer

 

Langvarige psykiske belastninger påvirker ikke alene ens livsglæde og livskvalitet. Ubehandlet kan de føre til stresslidelser som søvnløshed, koncentrations- og hukommelsesforstyrrelser og i værste fald kronisk træthed, udbrændthed, depression og somatiske sygdomme.

 

Takles sådanne udfordringer konstruktivt, kan de danne grobund for en ny vækst og et rigere liv. Her kan psykologen hjælpe med støtte og en god dialog, hvilket kan være en stor hjælp til at få afklaring samt mod til at handle på den ny indsigt. Min terapeutiske tilgang er den kognitive terapi også kaldt kognitiv adfærdsterapi, der har vist sig at være det mest effektive redskab til skabelse af varige positive forandringer.

 

Hvordan fungerer terapien?

Psykoterapi er hos mig en samtaleform, der i en tryg og støttende ramme hjælper dig med at få indsigt i og forståelse for dine tanker, følelser og handlemønstre. Sammen med mig kan du undersøge, hvad det er, der hindrer dig i at leve det liv, som du ønsker at leve og dermed få mulighed for at ændre de mønstre, der påvirker dig og dit liv negativt.

 

At være menneske kan ofte føles som en svær kunst at mestre. Oplevelser af magtesløshed og frustration. Følelser af tomhed, meningsløshed og savn. Tanker om ikke at kunne det, man mener at burde kunne -- ikke at være det, man ønsker at være.

 

Sådanne følelser og tanker bærer man ofte alene - deler ikke med andre - da det tit føles, som var man det eneste menneske i verden, der ikke magter livet. Denne oplevelse vil ofte medføre yderligere smertelige følelser, som for eksempel ensomhed, skamfuldhed og håbløshed.

 

Nogle gange kan man se, hvorfor man har det, som man har det. Der er nogle tydelige, ydre årsager til ens mismod. Man har måske været udsat for sygdom, dødsfald, en ulykke, utroskab, skilsmisse, er blevet fyret, svigtet eller lignende og er derfor i krise. Men andre gange kan man ikke pege på en bestemt årsag til ens indre smerte. Og set udefra har man måske mange af de ting, der for mange mennesker kendetegner et godt liv.

 

Oplevelsen af at være i krise - om grunden hertil er tydelig eller ej - er som nævnt ofte en ensom oplevelse, som man ikke deler med andre. Måske fordi man mærker et indre eller ydre pres for at leve op til idealet om det perfekte, lykkelige menneske med det perfekte, lykkelige liv.

 

Samtale med en psykolog i en tryg atmosfære kan være en befriende oplevelse, idet det her bliver klart, at man ikke er det eneste menneske i verden, der har det sådan. Og man vil i de rette hænder opleve, at ens tanker og følelser bliver taget alvorligt og respekteret - at selv om det ikke er spor rart at have denne indre tilstand af uro, smerte, ensomhed mm., så er det helt ok og ikke et tegn på, at man er et utaknemmeligt, unormalt, forkælet eller svagt væsen.

 

Via den terapeutiske proces vil man kunne opnå indsigt i ens indre liv, lære sig selv, sine behov og sine grænser bedre at kende. Man vil kunne få kontakt til alle de indre styrker og ressourcer, som ethvert menneske besidder. Styrker og ressourcer, som man dog ikke har kunnet se og leve ud på grund af de mønstre, ens tidligere liv har ført en ind i og de smertefulde tanker, følelser og handlemåder, der har været et resultat af disse mønstre. 

 

En måde, hvorpå man konkret kan se disse ændringer, er, når man f.eks. begynder at vælge anderledes for sig selv i større og mindre sammenhænge. Det kan være at sige nej tak til en familiefødselsdag, hvor man føler behov for hellere at lade op derhjemme, med al den risiko et sådant nej tak indebærer for, at værterne bliver skuffede og vrede (en frygt, som virkeligheden ofte ikke lever op til). Eller det kan være at sige ja til en ny stilling, som vil kunne give spændende udviklingsmuligheder, men som man frygter, man ikke har tilstrækkelige kompetencer til. Disse nye måder at vælge på vil ofte skabe en større balance mellem ens indre væsen og ens ydre liv og give oplevelser af større tilfredshed og livsglæde. At mestre livet føles ikke længere som en kamp, men som noget, man faktisk er ret så god til.

 

 Antallet af samtaler vil afhænge af din problemstilling og dine ønsker for den terapeutiske proces.


Kontakt mig ganske uforpligtende for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere