Hanne Pries - Psykoterapeut

Hanne Pries

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Du har en historie……du er ikke din historie. Hanne Pries - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 

Jeg arbejder helhedsorienteret og fokuserer ikke blot på problemet/symptomerne, men ser på hele ’billedet’ og finder potentialer og ressourcer, som ofte ligger uudnyttede og slumrer.

 

Vores samtaler

Mine redskaber i det terapeutiske arbejde er samtalen, nærvær, forskellige former for energiarbejde (krop), åndedrætsteknikker, gestaltteknikker og healing.

 

Min intention i det terapeutiske arbejde er at frigøre fastlåste følelser, finde det rette perspektiv og løfte bevidstheden.

 

Vi finder sammen den tilgang, som passer netop dig og løser herigennem op for de blokerede områder, således at du få mulighed for at leve det liv, du ønsker.

 

Psykoterapi

Vi møder alle forskellige udfordringer i livet, det er en naturlig del af at leve.

 

Udfordringerne kan dog komme til at fylde så meget hos os, at vi ikke selv kan overkomme dem, det kan resultere i, at vi kommer til at sidde fast i en tilstand af modløshed, stress, depression, angst, sorg og fortvivlelse.

 

Psykoterapi kan hjælpe til at løse op for de blokeringer der sker i krop og psyke, når du befinder dig i disse tilstande.

 

Jeg bliver ofte søgt, når der opstår et ønske om at arbejde med problemstillinger relateret til:

 

- Livskriser - Eksistentielle - problemstillinger -

- Stress - Angst - Depression -

- Livsformål og mening -

- Sorg og tab -

 

Du har en historie......du er ikke din historie. Vi finder gamle programmeringer og mønstre som står i vejen for din livsudfoldelse.

 

Parterapi

Mange par kan opleve at have tilbagevendende konflikter, fordi uenigheder og konflikter ikke bliver bearbejdet på en konstruktiv måde, jeg kan hjælpe jer til at få en positiv kommunikation i jeres forhold.

 

Parterapi vil kunne betyde for jer:

  • At i bliver bedre til at kommunikere
  • At i bliver bedre til at forstå hinanden
  • At jeres nærhed og gnist vil vende tilbage

 

Supervision

Jeg tilbyder Supervision/coaching/vejledning til enkeltpersoner og grupper. Niveauet kan være både fagligt og personligt.

Formålet med supervisionen er:

  • At afdække bagvedliggende problematikker.
  • Så samarbejde og livsudfoldelse bliver bedre.
  • At udvide bevidstheden.
  • Så kreativitet, produktivitet og livsglæde kan komme til udtryk.

 

Mit navn er Hanne Pries, her er lidt om min baggrund:

Jeg er uddannet gestalt og kropspsykoterapeut og har efterhånden snart 30 års erfaring inden for faget.

 

Jeg har løbende videreuddannet mig og har også mange års erfaring indenfor behandlingssektoren fra arbejdet med unge med adfærds- og misbrugsproblemer.

 

Derudover har jeg i omkring 20 år ledet/uddannet/trænet og superviseret grupper.

 

Uanset din problemstilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

 

Du kan kontakte mig på telefon eller sende en forespørgsel, så ringer jeg dig op.  

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere