Hanne Nohr Sommer - Psykoterapeut, Coach

Hanne Nohr Sommer

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har stor erfaring med tankefeltcoaching af mennesker med sociale og psykiske problemer, herunder børn, unge, voksne, handicappede og familier. Hanne Nohr Sommer - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg er uddannet tankefeltterapeut (TFT), coach, mentor og familieterapeut.
Mit speciale er TFT hvor jeg hjælper mennesker med, at komme tilbage til hvem de oprindeligt er, fri for angst, depression, traumer, posttraumatisk stresssyndrom (PTSD) eller andet, der hæmmer mennesker i at komme frem med hele deres potentiale. 
Derudover hjælper jeg mennesker til blive mere tydelige i deres kommunikation, så de i harmoni kan stå ved sig selv, ved at fjerne det der er oversagen til deres problem via TFT. 
Jeg er daglige leder af TankefeltCoach-uddannelsen og TFT-meta uddannelsen.
Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og familieterapeut fra Kempler Instituttet og har siden taget en række supplerende terapeutiske efteruddannelser.

Jeg har stort nærvær i mit arbejde hvor det er dig der er centrum den tid du er der.
Med empati og nysgerrighed, hjælper jeg dig til at få øje på hvad der ligger til grund for de udfordringer som har skabt dine forstyrrelser. Det glæder mig, at se mennesker udvikle sig og få fokus på deres potentiale, muligheder og glæde. 
Med mit nærvær, engagement og positivitet glæder jeg mig til, at følge dig et stykke på din livsvej. 

Vision
At hjælpe mennesker i deres udvikling, så de finder tilbage til deres indre harmoni og glæde så de igen får fokus på deres muligheder og potentiale.

Etik
Du er eksperten i dit liv. 
Jeg arbejder med 100% fortrolighed og tavshedspligt.

Værdier
Jeg er 100 % nærværende og tilstede i mit arbejde og det er dig der er centrum i sessionen. Min vigtigste rolle er at guide dig på en tryg og nænsom måde.
Tillid - Jeg arbejder i et tillidsrum. Mit ønske er, at du får løst op for dine forstyrelser der hæmmer dig i at være hvem du i virkeligheden og dette gøres med tillid til din proces.
Ligeværdighed i mit arbejde er af stor vigtighed, for jeg tror på, at uanset hvor vi befinder os på vores livsvej er de udfordringer vi møder kun med til, at få os til at gro og udvikle os.
Respekt - for at du bedst selv kender den vej der rigtige for dig.

Tankefeltterapi er en enkelt og effektiv terapiform, der fjerner dit ubehag.
Årsagen til ubehaget er en overreaktion i det autonome nervesystem. 
Dit autonome nervesystem styrer alle de fysiske følelser, du mærker når du oplever noget.
Hvis du har en overreaktion i dit autonome nervesystem reagerer du uhensigtsmæssigt eks. vis med svedige hænder, rysten, hjertebankning, søvnløshed osv.
TFT kan omkode signalet fra det autonome nervesystem så signalet ikke længere kommer ud i kroppen og du ikke længere mærker den ubehagelige reaktioner.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere