Hanne Moltke - Coach, Terapeut

Hanne Moltke

Coach, Terapeut

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Styrk SELVVÆRDET, skab indre ro og balance. Coach/ terapeut Hanne Moltke kan hjælpe dig, så du kommer til at føle dig god nok, lige præcis som du er. Hanne Moltke - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt support, hvis du har brug for hjæp til at finde en anden mentor.

 

Hvem er du?

Jeg arbejder med dig der kan have svært ved at se dine styrker og de positive sider, der er en del af dig. I stedet har du måske ubevidst rettet fokus på dine fejl og mangler. Og godtaget dem som værende sandheden om dig og dermed har du af og til følelsen af ikke at være god nok.

Når du laver fejl er du ofte meget hård ved dig selv og har efterfølgende svært ved at give slip på de automatiske negative tanker der opstår og som kan give dig tankemyldrer og en indre uro.

Du stiller sikkert også ubevidst meget høje krav til dig selv og tror at andre forventer samme høje standard af dig. Dette kan kræve store mængder energi af dig og du har sandsynligvis ubevidst rettet dit fokus på at være ”ordentlig”.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig til en mere positiv accept af dig selv, hvor du lærer at holde af dig selv, præcis som du er. Så igennem et coaching forløb er det ikke fordi at du skal flytte dig hen til at blive en anden eller bedre udgave af dig selv. Det handler om at du skal lære at anerkende og holde af dig selv, for at være lige præcis som du er.

Du kommer til at rette dit fokus hen i mod alle de positive kvaliteter du indeholder og alt det du er god til. Du lærer at drage positive erfaringer af de fejl som du laver, i stedet for at dunke dig selv hårdt i hovedet. Og du kommer til at få værkstøjer med her fra, som STYRKER DIT SELVVÆRD; SKABER INDRE RO OG TILFREDSHED med dig selv.

Hvem er jeg?

- Jeg er ICC certificeret coach, samt uddannet mindfulness instruktør og pædagog, samt ejer af Moltke Coaching.

- Jeg er uddannet børneyogalærer og...

- Jeg er også uddannet som terapeut for særlig sensitive børn. (Ring for mere info).
- Jeg er nærværende og aktiv lyttende

- Jeg har en positiv grundholdning til livet og tror på at coaching udvikler dig i hen i mod det du drømmer om.

Jeg tror på at coaching er det rette værktøj til at skabe forandring og udvikling, men vejen til målet tager tid. Så du skal være villig til at investerer tid i din udvikling.

Hvad er den gode grund til at vælge mig?

Det vil jeg lade være op til dig.

Det er dit valg, ligesom det er dine valg, der bestemmer hvilken retning dit liv former sig efter, hvad end du er bevidst om dine valg eller ej.

Til slut har jeg et citat, som jeg er ret begejstret for, da jeg synes det er essensen af hvad et coaching forløb giver:

"Alt du kan ændre er dig selv.

men nogle gange ændrer det alt"

 

Kundeudtalelse:

Jeg har været i et forløb hos Hanne fra Moltke coaching og for mig har det gjort en kæmpe forskel i mit liv.

Jeg kommer ikke fra Vejen, men det har været køreturen værd hver gang. Hun har hjulpet mig med at se nogle vigtige ting i mit liv og helt ændret mit syn på mange ting. Hun har hjulpet mig med at komme et stort skridt tættere på målet.

Inden jeg mødte Hanne havde jeg næsten opgivet håbet om at komme det sidste stykke af vejen, men jeg nægtede at give op. Jeg havde aldrig turdet håbe på at jeg kunne komme så langt på et halvt år. Selvfølgelig har jeg skulle arbejde med mig selv hver dag, men jeg havde aldrig klaret det uden Hannes hjælp og det er jeg hende meget taknemmelig for.

Hanne har fra dag et af, fået mig til at føle mig tryg. Jeg har svært ved at stole og åbne op for de ting der er svære i mit liv, men det har været ”let” hos hende.

Selvom det har været svært at sidde i behandlerrummet, har Hanne den evne til at få humoren ind. Så det bliver vendt til en positiv oplevelse. Det skal også siges at hun er pisse irriterende for hun bliver ved med at spørge indtil man selv kommer med svaret J Dette har været det HELT rigtige for mig. Hun har påvirket mig så meget at når jeg står i en situation, tænker jeg altid hvordan Hanne spørger ind til tingene.

Jeg har ikke et sekund fortrudt jeg valgte Moltke Coaching og jeg kan varmt anbefale Hanne. Hun er et meget varmt, rolig og tålmodigt menneske og ikke mindst positiv.

kundeudtalelse (børn):

Vi har haft et forløb hos Hanne med vores særligt sensitive søn. Han er kun 10 år gammel, men desværre har han en meget tung rygsæk på hans skuldre.
Simpelthen fantastisk forløb, vi blev klædt på og forberedt inden vi gik igang.
( det var et forløb der forgik over Ca. 2mdr.)
Under forløbet var man konstant i trygge hænder. En samtale undervejs for lige at samle op og yderligere gode tricks og råd med på vejen. Ydermere hjælper med at det gode resultat bliver holdt ved lige. ...

Vores søn fik hurtigt tillid til Hanne og lærte at slappe af og modtage behandling.
Vi har fået en roligere dreng der hviler mere i sig selv og som tænker en tanke færdig inden han handler på den.

Vi siger 1000 tak for god behandling

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tags:

Selvværd, selvtillid, selvsikker, livsglæde, trivsel, udvikling, tilfredshed, indre ro, mindfulness, meditation, accept, nærvær, tilstede i nuet, vægttab, kost, motion, sundhed, lær at sige fra, jeg er god nok, særlig sensitiv, følsom, mindreværd, lavt selvværd, ikke god nok, coach nær Kolding  Lunderskov Vejen Brørup Holsted Bramming og Esbjerg, fokus, bevidsthed, handling.

 

 

 

Klientudtalelser

Anonym - " Min søn startede hos Hanne, da han ofte klagede over ondt i maven. han var blevet tjekket, om det kunne være noget fysisk, men alle prøver var negative. Ligeledes kunne han blive meget ked af det, når han skulle starte i skole igen efter en ferie, og han legede oftest med kammerater hjemme hos os. Jeg kontaktede derfor Hanne for at se, om terapi kunne hjælpe på nogle af hans udfordringer. Vi blev mødt af Hanne, som var meget positiv, imødekommende, og vi havde tillid til hende fra dag 1. Min søn havde 3 "samtaler" med Hanne. Allerede efter første gang, oplevede vi, at han kun få gange gav udtryk for mavesmerter. Efter 2. gang blev det endnu færre gange, og et ekstra plus var, at han også stoppede med at komme ind til os (mor og far) om natten - hvilket han har gjort hver nat, siden han lille. Efter 3. gang gav min søn selv udtryk for, at nu havde han ikke lyst mere. Men det var vigtigt for ham, at Hanne skulle vide, at det ikke var fordi, han ikke havde været glad for at komme. Han gav nemlig hver gang udtryk for, at det havde været rart at være hos Hanne. Han følte bare, han var færdig. Hanne mødte min søns beslutning på en meget respektfuld og anerkendende måde. En måde der gjorde, at han følte sig hørt i den beslutning, han havde truffet - hvilket vi som forældre kunne mærke, betød meget for ham. Det er nu ved at være noget tid siden, han stoppede ved Hanne. Men der er stadig stort set aldrig klager over mavesmerter. Der ud over er han blevet meget mere åben over for nye legeaftaler, og han leger gerne hjemme hos sine kammerater nu. Han er desuden fortsat med at sove på sit eget værelse om natten. Vi er meget imponerede over Hannes måde at arbejde med børnene på. Hendes personlighed samt hendes måde at møde dem på gør, at man med det samme føler sig tryg og godt tilpas i hendes konsultation. At Hanne der ud over er meget faglig kompetent, er der ingen tvivl om. Det har vi i hvert fald været vidne til i vores familie. Vi kan helt klart anbefale Hanne, og vil til hver en tid bruge hende igen, hvis vi kommer til at stå over for nye udfordringer."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Vi har haft et forløb hos Hanne med vores særligt sensitive søn. Han er kun 10 år gammel, men desværre har han en meget tung rygsæk på hans skuldre. Simpelthen fantastisk forløb, vi blev klædt på og forberedt inden vi gik igang. ( det var et forløb der forgik over Ca. 2mdr.) Under forløbet var man konstant i trygge hænder. En samtale undervejs for lige at samle op og yderligere gode tricks og råd med på vejen. Ydermere hjælper med at det gode resultat bliver holdt ved lige. ... Vores søn fik hurtigt tillid til Hanne og lærte at slappe af og modtage behandling. Vi har fået en roligere dreng der hviler mere i sig selv og som tænker en tanke færdig inden han handler på den. Vi siger 1000 tak for god behandling."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg har været i et forløb hos Hanne fra Moltke coaching og for mig har det gjort en kæmpe forskel i mit liv. Jeg kommer ikke fra Vejen, men det har været køreturen værd hver gang. Hun har hjulpet mig med at se nogle vigtige ting i mit liv og helt ændret mit syn på mange ting. Hun har hjulpet mig med at komme et stort skridt tættere på målet. Inden jeg mødte Hanne havde jeg næsten opgivet håbet om at komme det sidste stykke af vejen, men jeg nægtede at give op. Jeg havde aldrig turdet håbe på at jeg kunne komme så langt på et halvt år. Selvfølgelig har jeg skulle arbejde med mig selv hver dag, men jeg havde aldrig klaret det uden Hannes hjælp og det er jeg hende meget taknemmelig for. Hanne har fra dag et af, fået mig til at føle mig tryg. Jeg har svært ved at stole og åbne op for de ting der er svære i mit liv, men det har været ”let” hos hende. Selvom det har været svært at sidde i behandlerrummet, har Hanne den evne til at få humoren ind. Så det bliver vendt til en positiv oplevelse. Det skal også siges at hun er pisse irriterende for hun bliver ved med at spørge indtil man selv kommer med svaret J Dette har været det HELT rigtige for mig. Hun har påvirket mig så meget at når jeg står i en situation, tænker jeg altid hvordan Hanne spørger ind til tingene. Jeg har ikke et sekund fortrudt jeg valgte Moltke Coaching og jeg kan varmt anbefale Hanne. Hun er et meget varmt, rolig og tålmodigt menneske og ikke mindst positiv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere