Hanne Elmhoff - Stresscoach, Coach

Hanne Elmhoff

Stresscoach, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Undgå stress og få mere tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig og giver overskud! Nyhed: Boosterpakke 4 sessioner, der forebygger stress. Hanne Elmhoff - Stresscoach, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR

Gennemprøvet og veldokumenteret stresscoachning, hvor mere end 95% af dem, der gennemgår forløbet oplever at blive fri for deres stress

 

Jeg er certificeret stresscoach , NLP Practitioner, Udviklings og Proceskonsulent og sygeplejerske.

Jeg er 51 år og har arbejdet 25 år inden for sundhedssektoren med ledelses og medarbejdermotivation, bl.a. som Udviklings og Proceskonsulent, sygeplejerske og leder. Jeg har arbejdet professionelt som konsulent, coach og underviser siden 2011. Jeg har set mange former for stress i mit arbejdsliv og jeg oplevede desværre også selv at være nede med stress i en periode i 2010.

Jeg har været gift med min mand i 25 år og sammen har vi 3 børn på 14, 14 og 16 år, så jeg kender absolut også til hverdagens udfordringer omkring stress og oplevelsen af at være bagud. I forbindelse med min egen stressperiode fik jeg kendskab til simple og effektive redskaber til at komme tilbage igen – endog endnu stærkere end tidligere. Det gav mig lysten til at blive stresscoach og løbende videreuddanne mig inden for stressområdet. I dag giver det i den grad arbejdsglæde, energi og overskud, nu at kunne hjælpe andre sikkert og effektivt ud af stress – på vej mod et bedre liv.

Mange af mine kunder siger, at det har afgørende betydning at jeg selv har været ramt af stress. Jeg evner at møde dem med forståelse, indføling og massevis af erfaring og virkningsfulde værktøjer til at forebygge, afhjælpe og håndtere både akut og længerevarende stress.

Jeg er energisk og nysgerrig af natur og sørger løbende for at uddanne mig og holde mig ajour med ny viden inden for mit felt.

Jeg har en solid faglig baggrund, der understøtter min vision om at motivere andre mennesker til at skabe overskud, så de kan få det maksimale ud af deres potentiale, værdier og vision.

Hvad kan jeg tilbyde

  • Gratis indledende samtale
  • Det gennemprøvede forløb for dig der er stressramt: 7 sessioner over 2-3 måneder.
  • Enkeltsessioner for dig, der gerne vil undgå stress og få mere tid i hverdagen – både arbejdsmæssigt og privat
  • Enkelt sessioner – personlige samtaler pr. telefon eller som online session

For virksomheder ligges moms til priserne

Jeg benytter værktøjer, teknikker og viden indenfor:

  • Positiv psykologi
  • NLP
  • Stress og afstressning
  • Motiverende samtale
  • Sygeplejefaglige viden om kost, søvn, mindfulness
  • Systemisk kommunikation

I mit daglige virke trækker jeg endvidere på mine mangeårige erfaring i personaleledelse, projektledelse og undervisning af medarbejdere og ledere fra sundhedssektoren –samt min erfaring og viden fra hjemmeplejen om sygeplejerskers, SSAèrs og SSHèrs pressede hverdag og undervisning af medarbejdere på plejecentre, der ønsker at højne livskvaliteten for de ældre, psykisk syge og fysisk handicappede.

Jeg er empatisk, nærværende og tillidsvækkende og går helhjertet ind i at coache og motivere, rådgive og støtte mine kunder. Jeg arbejder fokuseret og kreativt med alle opgaver.

Ring for en uforpligtende snak - ingen bindinger eller uventede omkostninger.

 

Hvad siger kunderne

Hannes stress coaching har lært mig at sige nej, at sige fra, og at sætte mine egne behov først… Min største frygt for hvordan andre ville reagere viste sig at være helt unødvendig. Hanne er utrolig behagelig- forstående og har stor empati. Hun lytter virkelig til en. Hun er meget anerkendende og tålmodig- dygtig til at stille spørgsmål der får en til at tænke. Hanne har gennem mit stresscoachingforløb givet mig mange gode redskaber som har betydet en forskel i min måde at være menneske på uden stress.

Da jeg kom til Hanne var jeg sygemeldt fra mit arbejde med stress, fordi jeg i en længere periode havde glemt mig selv og kørte mit liv på rutinerne. Jeg havde det rigtig dårligt med mange stress symptomer, og jeg var ked af det og enormt lukket inde i mit eget kaos. Hanne tog mig til sig og gav mig en masse redskaber så jeg på den måde kunne lære at prioritere mig selv. I starten var det enormt hårdt arbejde og jeg følte ikke jeg kom nogen steder, men det vendte hurtigt. Jeg ved at Hanne vil sige, at jeg selv har rykket mig, men jeg ved, at jeg ikke var kommet så langt uden hende og hendes skønne måde at være på gennem hele forløbet, et forløb jeg aldrig vil glemme. I dag arbejder jeg stadig med mig selv hver dag, så jeg ikke ender i et stresset liv igen. Jeg kan kun give Hanne de bedste anbefalinger, jeg havde i hvert fald ikke klaret den uden hende.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere