Hanne Borup - Coach, Stresscoach

Hanne Borup

Coach, Stresscoach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg står klar til en kort og uforpligtende snak i telefonen, hvor du kan få et indtryk af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med din personlige udvikling. Hanne Borup - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg er certificeret ID-life Coach, samt uddannet som mindfulness-instruktør, massageterapeut og sygeplejerske. Mine kompetencer indenfor samtale og coaching er baseret på uddannelser og praktiske erfaringer siden 2001. Er startet på uddannelsen som integral psykoterapeut i ID Academy, som forventes færdig i 2018. 

Hvad er coaching?

Coaching tager udgangspunkt i dit aktuelle liv og de situationer, som du går og tumler med, og der arbejdes med at udfolde dine potentialer på de livsområder, som du måtte have lyst til at arbejde med. Vi kigger altså sammen på, hvad du kan gøre fremadrettet. 

Min opgave som coach er at støtte dig i dine mål og udfordre dig til at se dine hindringer ud fra nye vinkler. Måske bliver du overrasket over, at selv den mest fastlåste situation kan være overskuelig og enkel, når man ser det med andre øjne. 

Jeg følger selvfølgelig de etiske standarder og har tavshedspligt.

Stresscoaching

Stress er et stadig større problem og kan ramme alle; pædagogen,sygeplejersken, erhvervslederen, rengøringsassistenten, håndværkeren, den selvstændige etc. Stress opstår når der er ubalance mellem krav og forventninger. Stress går ud over livskvaliteten, evnerne til at handle og præstere, glæden og lysten og kan ende i udbrændthed og depression.

Er du blevet stresset er det vigtigt, at du får balance igen, så du ikke påvirker krop og sind unødigt. Via stresshåndtering med en stress Coach finder du af, hvordan du kan indrette dit liv, så du kan håndtere og forebygge yderligere stress.

I et forløb kigger vi sammen på 3 ting: 1)Symptomerne og hvad du kan gøre for at dæmpe det såkaldte stresshormon, 2) Årsagerne, hvad der tricker dig og hvad du kan gøre anderledes samt 3) Forebyggelse, så du ved, hvad du kan gøre fremadrettet. Vi genfinder gnisten, glæden og lysten, så du agerer i harmoni med dig selv.

 

Selvværd og selvtillid

 

Ofte har de fleste af os et eller flere temaer omkring vores selvværd eller selvtillid, og det kan påvirke vores livskvalitet i en eller anden grad. Ofte mere end vi tror. Men begynder du, at ændre dine uhensigtsmæssige mønstre og vaner og gør det i små skridt i harmoni med dig selv,kan du opnå mere balance og større selvværd.

Vejen til at styrke dit selvværd og selvtillid handler bl.a. om at blive mere bevidst om hvilke negative tanker du har og øve dig i at vende dem til en støtte frem for kritik. Det handler om at være god ved sig selv,tilgive sig selv (og andre) og genfinde sine værdier og kvaliteter. Sidst men ikke mindst, så drejer det også om at sætte positive mål og realisere sine drømme.

 

Som life coach kan jeg støtte dig til at blive mere bevidst om dine tanker og handlinger, så du kan skabe grobund til at handle i størreoverensstemmelse med dig selv. At få opbygget en positiv tankestil, at øge dit selvværd og få nye færdigheder, er noget du kan bruge resten af dit liv. Så det er en rigtig god investering for din egen trivsel.

 

Mindfulness

Mindfulness handler om at kunne opøve et mere accepterende nærvær. Man arbejder sig om bag ens tanker, følelser og motivationer, for at nærme sig en dybere tilstand af ro og opmærksomhed. Mindfulness består af enkle øvelser, der opøver din opmærksomhed. Hensigten med opmærksomhedstræning er ikke med magt at få kontrol over sit sind, men at se dets sunde og usunde mønstre.

Mindfulness er med til at aktivere en anderledes holdning til de endeløse rækker af tankemønstre, som demotiverer en eller forhindrer en i at leve livet fuldt ud. Når man er mere nærværende og opmærksom på det, der sker i øjeblikket, kan det hjælpe én til at give slip fortidens nederlag og bekymringer om fremtiden.

Tidsbestilling

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 
Hvis du er interesseret i samtaler over Skype - så er du meget velkommen til at kontakte mig - så finder vi ud af det.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere