Hannah de Leeuw - Psykolog

Hannah de Leeuw

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder terapi for børn, unge og voksne, parterapi, familieterapi, coaching, supervis Hannah de Leeuw - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Velkommen. Mit navn er Hannah de Leeuw.

I mit arbejde er jeg meget optaget af, om mine klienter har gavn af vores samtaler. Det er et mål for mig, at dem, jeg taler med, skal have det bedre og det holder jeg hele tiden øje med og måler på.

For at nå dette mål er det min erfaring, at det er meget vigtigt at være opmærksom på, hvordan vores samarbejde fungerer. Derfor vil jeg holde øje med, hvad du eller I synes om måden, vi taler sammen på, så vi hele tiden kan holde fokus på, at det skal være gavnligt for dig eller jer at komme.

Jeg tilbyder

Individuel terapi (børn, unge og voksne)
Parterapi
Familiesamtaler


Jeg møder ofte klienter, der er generet af stress, depression, angst, krise og sorg. I mange år har jeg desuden fordybet mig i behandling af spiseforstyrrelser og cutting, og jeg har flere års erfaring fra Rigshospitalets Anoreksi Klinik.

De senere år har jeg været tilknyttet Kildehøj, der ligeledes behandler spiseforstyrrelser. I behandlingen har jeg meget fokus på, hvorledes det kan blive muligt for den enkelte at yde spiseforstyrrelsen modstand, og på hvordan man kan vinde livet tilbage.

Jeg arbejder på et narrativt grundlag, som er en moderne tilgang til terapi og coaching. Denne tilgang har fokus på, hvordan problemer og vanskeligheder fjerner os mennesker fra det liv, vi foretrækker at leve og på samme tid har fokus på at klarlægge, hvad det er, vi gerne vil i livet fremover.

Mine specialer er således:

Spiseforstyrrelser (Anoreksi, bulimi og overspisning)
Cutting
Depression
Angst
Stress
Temperament
Krise
Sorg.


Du er meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere