Growpeople  -

Growpeople

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GrowPeople udvikler mennesker og har fokus på både organisation Growpeople -

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv.

 

Robustgørelse af medarbejdere - så sygefravær undgås.

GrowPeople ejes af Pernille Rasmussen – erhvervspsykolog (cand. psych. aut.)
Pernille er specialiseret i stress og trivsel i arbejdslivet og tilbyder bl.a.:

• Kurser i stressforebyggelse og – håndtering for ledere og medarbejdere
• Workshops og temadage om robustgørelse og stress
• Individuelle stresshåndteringsforløb
• Coaching af ledere og medarbejdere
• Undervisning i mindfulness

Pernille Rasmussen har i flere år arbejdet som stressbehandler, konsulent, underviser og foredragsholder i private og offentlige virksomheder.

Pernille er også forfatter til bøgerne: ”Når arbejdet tager magten”, ”Livet efter stress” og medforfatter til den nye ”Kort og godt om stress” (2014).

Siden 2007 har Pernille Rasmussen samarbejdet med Bo Netterstrøm både i Stressklinikken, Hillerød Hospital, og som medudvikler af et stort stressbehandlingsprogram og forskningsprojekt på Bispebjerg Hospital.

 

Stresshåndtering

Et stresshåndteringsforløb er et tilbud til de af dine medarbejdere, der føler sig ramt af stress, eller tidligere har været stresset, og ønsker at opbygge robusthed så det ikke sker igen.

I et individuelt stresshåndteringsforløb identificeres årsagerne til stress, symptomerne behandles og medarbejderen får konkrete værktøjer der afhjælper og forebygger stress – eksempelvis en personlig handlingsplan. 

Længden af et stresshåndteringsforløb er typisk 9 timer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere