Grethe Kristensen - Psykolog

Grethe Kristensen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet i 2003. Herefter har jeg arbejdet Grethe Kristensen - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

I første samtale tager jeg udgangspunkt i de problemer eller vanskeligheder, du fortæller mig om og jeg vil derefter rådgive dig med hensyn til det vider forløb. Det kan være der er behov for yderligere udredning. Hvis jeg vurderer at jeg kan hjælpe dig vil jeg i samråd med dig anvende de teknikker og metoder, som jeg mener vil være bedst velegnede – det kunne eksempelvis være fra psykodynamisk psykoterapi, kognitiv adfærdsterapi, kropsterapi og mindfulness.

Jeg har især erfaring med individuel psykoterapi i forhold til
Stress og belastningsreaktioner
Traumer og PTSD
Angst
OCD
Depression
Mennesker som har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen
Mennesker med personlighedsforstyrrelser med borderline, dependente og ængstelige træk
Mennesker med skizofreni
Spiseforstyrrelser.

Jeg har endvidere erfaring med diagnostisk udredning, psykologiske undersøgelser, og personlighedsudredning.

Desuden har jeg arbejdet med undervisning og supervision og med at vejlede yngre psykologer på vej til autorisation.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du mener, at jeg kan hjælpe dig. Desværre har jeg ikke overenskomst med sygesikringen så jeg kan ikke hjælpe dig hvis du har en henvisning fra egen læge.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere