Gitte Fosvang - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach

Gitte Fosvang

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach

11 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi - din vej til personlig udvikling. Gitte Fosvang - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.
 • Ønsker du et liv med mere overskud, harmoni og balance?
 • Ønsker du at sætte klare grænser, mærke dine behov og give udtryk for dem på en konstruktiv og positiv måde?
 • Ønsker du at vide hvorfor du ofte ender med at nøjes eller vælge det næstbedste?
 • Ønsker du at opnå en dybere forståelse af dine mønstre og adfærd og måske slippe dine dårlige vaner?
 • Ønsker du mere frit og bevidst at vælge måden du reagerer og handler på?

Der kan være mange årsager til, at du vælger at gå i terapi eller at påbegynde personlig udvikling.

 

Livskriser sætter ofte processen i gang. De har et stort spænd og opleves meget forskelligt. Mange vælger derfor med fordel at indgår i et samarbejde med en terapeut, mens kriserne bearbejdes.

 

Som certificeret ID-psykoterapeut kan jeg hjælpe og støtte dig med at finde fokus og sætte retning mod det, du længes efter i dit liv.

 

Dette er et par eksempler på problemstillinger, som jeg ofte arbejder med:

 • Ensomhed/isolation
 • Tab og sorg
 • Chok og traumer
 • Overgreb
 • Gentagelsestvang
 • Stress
 • Identitetskrise
 • Problematiske eller smertefulde roller eller relationer til familien/kollegaer/kæreste
 • Problematikker i homoseksuelle parforhold
 • Parforholdsproblematikker/Skilsmisse
 • Forældreproblematikker omkring børn, unge og teens
 • Opvækst med svære vilkår / unge og voksne børn af alkoholikere
 • Ungeproblematikker - f.eks lavt selvværd og præstationsangst
 • Spiseforstyrrelser, misbrug eller anden selvskadende adfærd

Parterapi

Årsagerne og ønskerne for at gå i parterapi kan være mange. Det der er vigtigt og fælles for jer i parforholdet er villigheden til at arbejde med det, der afholder jer fra at få det parforhold I ønsker samt lysten til at investere jer i hinanden. Det kan være I:

 

 • Oplever problemer med kommunikationen
 • Har et ønske om at genskabe romantik og intimitet
 • Har brug for at genvinde tillid efter tab eller utroskab
 • Har brug for at få snakket en af de mange andre udfordringer, der findes i parforhold igennem
 • Lever i en sammenbragt familie og har brug for redskaber og råd til at komme godt igennem de udfordringer, der er forbundet med at skabe en ny familie

Man behøver ikke være i krise eller ulykkelig, for at arbejde med sit par forhold - man kan ha´ et ønske om at komme dybere og blive stærkere i

kommunikationen og i relationen. Det er ofte lettere at skabe en endnu stærkere forbindelse hvis der ikke er en direkte krise igang.

 

Sammenbragte familier - 70 % ender med at gå fra hinanden igen pga. kommunikationsproblemer

Går det ikke som man forestillede sig og det alligevel er endt med et brud ønsker mange par hjælp til at komme ordentligt igennem det forløb og den svære tid der ligger foran. Det er en særlig god investering at få redskaber til at få genskabt en ordentlig kommunikation og relation til sin eks-partner særligt hvis der er børn i forholdet. 


Om terapien

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret aspekt med fokus på både krop, psyke og sjæl og benytter gerne meditation og mindfulness som en del af den terapeutiske praksis.

 

Mindfulness og meditation er en træning af dit sind, hvor du lærer at træne fuld opmærksomhed omkring dine tanker, følelser og kropsfornemmelser samtidig en accept at det nu der er. Mindfulness øger din dømmekraft, impulskontrol, energi og fokus og giver dig bedre kontrol over dine tanker, reaktioner og handlinger samt en accept at virkeligheden som den er.

Mindfulness skærper sanserne, synkronisere krop og sind og hjælper os til at slippe fortid og fremtid og at være mere tilstede i nuet.

Ny forskning viser at mindfulness har dokumenteret effekt på bl.a. lidelser som stress, angst, PTSD, depression og lavt selvværd. 

 

Min rolle er, i samarbejde med dig, at belyse dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre, der spænder ben for det liv du ønsker at leve.

 

Terapien giver dig indsigt og adgang til dine kompetencer som menneske og mulighed for at udfolde dit fulde potentiale og blive den du i virkeligheden længes efter at være!

 

Om mig

 

Jeg er certificeret ID-psykoteraput og har gennemgået den 4-årige ID-psykoterapeut-uddannelse og bestået efterfølgende eksamen på ID-Academy. v/ Ole Vadum Dahl.

Ydermere en 2 årige efteruddannelse til certificeret Imago-parterapeut. Imagoterapi er særlig anvendelig form for parterapi. 

 

Jeg er født i 1974 og lever selv i en "sammenbragt familie" med min kæreste Michael og vores 4 børn. Mine mange års erfaring samt uddannelse i parterapi og ikke mindst interesse i emnet har givet mig solide redskaber til at hjælpe med de problematikker og udfordringer som naturligt dukker op i en "ny familie".

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive og få en helt uforpligtende samtale.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående mulighed: ”Aftal tid”.

 

Afbud

Ved afbud eller ændring af tid skal det ske inden kl. 8 dagen før vores aftale.

 

Ved afbud senere betales fuldt honorar for den aflyste tid, da det kun sjældent lader sig gøre at afsætte tiden med så kort varsel.

 

Klientudtalelser

Tanja Trampedach - "Jeg kan mærke jeg virkelig udvikler mig, jeg ser nye sider i mig selv og Gitte giver mig rigtig gode redskaber i alle problemstillinger, som er med til at skubbe mig videre. . Fantastisk kvinde, og super dygtig"  Læs mere  Læs mindre

Heidi C - "Kan virkelig anbefale Gitte som psykoterapeut, hun er virkelig god til sit arbejde. Hendes personlighed gør at man hurtigt føler sig godt tilpas. Jeg har flyttet mig utrolig langt i mit forløb det 1 år jeg har gået ved hende. Hun har givet mig utrolig mange redskaber til at kunne leve med min angst i hverdagen, og stort set ikke mærke noget til det mere. Hun tager sig tid til en, og lader tingene foregår i enes eget tempo."  Læs mere  Læs mindre

Heidi H - "Jeg er STOLT af at jeg nu kan høste frugten af det hårde arbejde. Jeg tror ikke på, at jeg er færdig med at udvikle mig. Det bliver jeg aldrig. Men jeg er nået til et helt nyt stadie. Og det føles fantastisk. Jeg tror på, at man skal fejre succeserne. Så derfor skriver jeg til dig. Fordi du har stor del i min succes. Fordi det var DIG, der så mig. DIG der gav det kærlige puf i ryggen, som jeg havde brug for. Jeg er virkelig taknemmelig for de redskaber, jeg har fået i terapien med dig. Uden dem, var jeg ikke nået hertil. Af hjertet TAK, Gitte. "  Læs mere  Læs mindre

T og P  - "Vi har gennem et halvt år gået i terapi hos Gitte - Vi kom først ind da vi var i en proces der allerede var kommet for langt ud uden den rette hjælp. Derfor besluttede vi efter føste terapi af flytte fra hinanden på eget initiativ samtidig med at vil lovede hinanden at arbejde at finde vejen tilbage. Derfor gik vi igang med et intensivt arbejde hos Gitte mens vi boede hver for sig. Det er endt glædeligt ud i at vi igen bor sammen - stærkere end før. Mere bevidste om hvordan vi vedligeholder kærligheden med små børn samt krav fra en travl arbejdsdag. Vi har begge gode jobs og har ville udvikle os der. Vi glemte hinanden og hvad er egentlig var det vigtigst. Stille men sikkert var vi kommet ud på et sidespor som mange andre unge mennesker kender til med børn og karriere. Vi fandt hinanden igen via redskaber og en ny måde at kommunikere på. Det har gjort at vi nu varmt kan anbefale andre at gå i terapi hos Gitte. Kom afsted så hurtigt som muligt! Vent ikke længe - der er en god investering også i længden! Nu kommer vi kun til "servicetjek" fordi vi godt kan li' kontakten med Gitte der giver os fornyet energi og stadig nye redskaber :o)"  Læs mere  Læs mindre

B - "Kære Gitte, For et år siden havde jeg glemt hvordan man griner, jeg tog på arbejde med bankende hjerte og kunne ikke forstå hvorfor folk omkring mig overhoved gad være sammen med mig. Og hold da op hvor blev 2015 et år med personlig omvæltning. 1000 tak for din indflydelse på mit liv og for din måde at være terapeut på. Nu sidder jeg med følelsen af ro og lykke. Verden omkring mig har ikke forandret sig det mindste og jeg har atter modtaget et lag "tæsk" på arbejdet, men denne gang har, jeg både overfor mig selv, min tidligere chef og ledelsen sagt SLUT og STOP. Ingen kan rokke mig en centimeter og ingen får mig i knæ som før. Ville bare skrive dig en TAK og ønske dig et rigtig godt nytår. "  Læs mere  Læs mindre

Anne K - ""Psykoterapien tilbyder mig et fortroligt rum, et privat og personligt fristed, hvor jeg kan lægge mine følelser og tanker frem til refleksion. Her er det ofte lettere at tale åbent omkring problemerne, fordi terapeuten står udenfor og ikke er personligt involveret i problemerne". Den pointe kan jeg nikke bekræftende til. Gitte er en empatisk kvinde med en oprigtig interesse i at hjælpe andre. Jeg kan anbefale dig et besøg hos Gitte, hvis du har brug for nogle personlige redskaber, som hjælper dig til bedre at takle for eksempel skænderierne på hjemmefronten, stress i forbindelse med arbejdet eller sorg efter dødsfald eller afskedigelse. Hun garanterer dig, at hun vil give dig tryghed, nærvær og støtte i det omfang, du ønsker det, og vil gøre alt til, at du bliver den bedste udgave af dig selv."  Læs mere  Læs mindre

Anders Kragelund Pedersen - "Kan kun anbefale Gitte som Psykoterapeut.Jeg har selv gået hos hende i over et år og på den tid har jeg flyttet mig utroligt meget som menneske med de redskaber hun har givet mig til min egen personlige udvikling.Gitte er meget professionel og lægger meget vægt på at imødekomme den enkelte persons ønske om hvad der skal foregå når kommer hos hende.Du får sørme lige 6 stjerner herfra Gitte."  Læs mere  Læs mindre

Lars D - "Kære Gitte Fosvang Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg som stress-, angst- og depressionsramt har fået rigtig meget ud af mit kognitive forløb hos dig. - Sammen med mine gode selvhjælpsbøger og bøger om åndelighed, har det givet mig et - omend svingende - men dog forbedret selvværd. Men det er stadig en svær proces pludselig at skulle se på mig selv, og acceptere at jeg som menneske er helt ok, og lige så meget værd som alle andre mennesker. Mit "Drug-of-choice" for tiden er åndelighed. Jeg har valgt at tro, at Gud (som jeg opfatter Gud) lever i os alle - altså også i mig, og at det jeg oplever i livet, og de valg jeg træffer, er en del af en guddommelig og åndelig helhed, hvor ansvaret dog ikke er hos "en gammel mand med hvidt skæg i himlen", men derimod ligger ansvaret i mig selv og i mit sind i forhold til de valg jeg træffer. Jeg håber jeg kan fortsætte denne positive udvikling med accept og ansvar. Og hvis behovet opstår for din feed-back, så kommer jeg gerne ned og besøger dig igen, så vi kan få en opbyggende snak om hvordan livet hænger sammen... Jeg tænker ofte på dig, og på de ting du har lært mig - og for din hjælp har du min dybeste taknemmelighed. Mange venlige hilsner og tanker fra"  Læs mere  Læs mindre

S. - "Hej Gitte :-) Som lovet får du lige et par ord med på vejen om det forløb, jeg havde hos dig, og som jeg gerne vil sige tusind tak for! :-) Du hjalp mig med at få større vished om, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør, og acceptere, at jeg ikke kan lukke øjnene for min baggrund med en alkoholisk far. Yderligere hjalp du mig til at indse, hvorfor mit forhold til min mor er problematisk. Jeg havde ikke tidligere været opmærksom på, at nogle af de største svigt er kommet fra hende. Du hjalp mig til at blive bedre til at tackle de situationer, hvor følelser og tankestrømme tager helt over b.la via åndedrætsøvelsen, som jeg stadig bruger. Du gjorde mig også bevidst om, at mange børn af alkoholikere har " a type of drug", som vi dulmer tomheden med .. Mit har tidligere været shopping i dag er det forholdet til mænd .. Yderligere lærte du mig, at den type forhold jeg ofte ender i er et mønster, hvor jeg higer efter kærligheden... Får den og bliver skubbet væk og får den igen .. Årsagen er, at det er velkendt mønster fra barndommen, hvor jeg har higer efter mine forældres anerkendelse, kærlighed og accept. Du hjalp mig til at indse, at jeg må ændre min adfærd for at bryde dette mønster... Du hjalp mig også til at forstå årsagerne til, at jeg er en pleaser og har svært ved at sige fra og sætte grænser.. Mine behov var ikke vigtige i min barndom .. Jeg passede ind og blev " mønstereleven" Jeg har været meget glad for forløbet hos dig, og jeg tror vi ses igen på et senere tidspunkt. :-)"  Læs mere  Læs mindre

Line - "Tak fordi du gav os den gode afslutning på vores forhold vi godt vidste var forandret og på vej væk. Samtalen hos dig har betydet at vi blev klar over at vi selv bestemmer og sætter dagsordnen for hvordan vi skal være sammen i fremtiden gav os en stor lettelse. Vi fik brudt en overbevisning om at gå fra hinanden ikke rent faktisk behøver at betyde ikke at se hinanden eller have nogen form for kontakt. At bryde med et forhold behøver ikke betyder at smide et venskab væk for altid - den forståelse gav du os! Tak for det. Vi har nu begge mod på hvad fremtiden bringer. - TAK. "  Læs mere  Læs mindre

Mona A - "Kære Gitte, Tusind tak for sidst! Det var som altid en fornøjelse at komme hos dig. I mit halve års terapiforløb hos dig har jeg følt mig set og forstået fra første gang, jeg trådte ind over dørtærskelen! Det var lidt grænseoverskridende at skulle 'udlevere' mig selv til en fremmed, så jeg var nervøs over, hvordan det skulle gå. Du formåede dog fra starten at skabe tryghed og tillid, så jeg hurtigt tøede op og kunne betro mig til dig. Den første gang vi mødtes, fik du en kort version af min livshistorie, hvor jeg følte, at vi kom rigtig langt omkring, fordi du med dine spørgsmål fornemmede, hvad der var vigtigt at få uddybet. Anden gang kunne vi derfor fokusere på det, som var vigtigst at bearbejde her og nu. Jeg oplevede dig som særdeles skarp på det psykodynamiske område, da du kunne spotte hvilke mønstre, jeg havde med i bagagen, såvel som du underviste mig i dette på en letforståelig måde. Det unikke for mig ved din måde at være psykoterapeut på er, at du er i stand til at kombinere din menneskelige indsigt med et varmt nærvær. Du er altid til stede og tuner ind på hvad der foregår i mig, og jeg har en fornemmelse af, at du vil kunne tale til alle mennesker og hjælpe dem videre præcis fra det sted, de er. Konkret har jeg i det halve år hos dig fået støtte til bl.a. at turde stå ved mig selv, mærke mine følelser, reagere konstruktivt på mine følelser samt sætte sunde grænser. Jeg føler, at jeg har rykket mig meget, og jeg er så taknemlig for de indsigter, du har givet mig. Alt i alt kan jeg kun give dig mine varmeste anbefalinger, og det kan være, at vi ses igen engang i fremtiden :-) Mange knus og tak! Kærlig hilsen"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere